15.06.2010. / 17:08

Autor: Nacionalova redakcija

U Zagrebu počelo snimanje filma "Lea i Darija- dječje carstvo"

U zagrebačkoj crkvi Sv.Blaža svoje prve kadrove snimili su Zrinka Cvitešić, Klara Naka, Višnja Babić, Goran Grgić, Sebastijan Cavazza, Radovan Ruždjak i brojni drugi. Snimanje filma u idućih nekoliko tjedana održavat će se na više autentičnih lokacija u gradu Zagrebu

Branko IvandaBranko IvandaNakon mjeseci priprema, održanih audicija i glumačkih proba, u Zagrebu je danas započelo snimanje dugoiščekivanog filma redatelja Branka Ivande Lea i Darija- dječje carstvo.

Zagrebačka crkva Sv.Blaža bila je mjesto današnje prve klape, a u istoj je crkvi 1942. godine djevojčica Lea Deutch, plesačka zvijezda tog vremena, bila pokrštena sa židovstva na katoličku vjeru.

“Prva klapa za redatelja je uvijek nešto posebno, inspirirajuće iskustvo. Crkva Sv. Blaža 1942. godine bila je crkva gdje je Lea Deutch bil pokrštena sa židovstva na katoličku vjeru, pa je i za same glumce bila posebna čar snimati u takvom ambijentu. Veselim se nastavku snimanja.” izjavio je redatelj Branko Ivanda nakon prve klape filma.

U zagrebačkoj crkvi Sv.Blaža danas su svoje prve kadrove snimili Zrinka Cvitešić, Klara Naka, Višnja Babić, Goran Grgić, Sebastijan Cavazza, Radovan Ruždjak i brojni drugi. Snimanje filma u idućih nekoliko tjedana održavat će se na više autentičnih lokacija u gradu Zagrebu.

Fotogalerija

  • Branko Ivanda
  • Branko Lustig i Branko Ivanda
  • Dražen Čuček i Višnja Babić
  • Zrinka Cvitešić i Sebastian Cavazza

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika