16.06.2010. / 10:33

Autor: Andrea Belin

Snježana Mehun "zaradila" dvije prekršajne prijave

U policiji su zaprimili dvije dojave nepoznatih građana koji su se žalili na buku i preglasnu muziku koja je dopirala iz Posh bara. Zbog utvrđenih prekršaja, protiv dviju osoba podneseni su optužni prijedlozi sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira

Snježana MehunSnježana MehunVlasnica Posh bara, Snježana Mehun, ostala je zatečena kada su njezin klub tijekom Fashion Week partyja koji se održao prošli vikend, posjetili policijski službenici.

Kako doznaje portal zagrebancija.com, u jednom trenutku glazba se ugasila, a dizajneri, manekenke i ostali gosti koji su prethodno bili na modnoj manifestaciji, ostali su prilično zbunjeni.

Doduše, vlasnica kluba je očigledno uspjela šarmirati muškarce u plavim uniformama jer se party ubrzo nastavio kao da se ništa nije dogodilo.

Kako su iz PUZ-a potvrdili za spomenuti portal, u policiji su zaprimili dvije dojave nepoznatih građana koji su se žalili na buku i preglasnu muziku. Zbog utvrđenih prekršaja, protiv dviju osoba podneseni su optužni prijedlozi sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Vezane vijesti

Kako su balerinke postale modni hit: Za sve je kriva Audrey Hepburn

Kako su balerinke postale modni hit: Za sve je kriva Audrey Hepburn

Kada su se balerinke prije nekoliko godina ponovno vratile u modu i osvojile ulice, mnogi su mislili: ah, to je kao i s japankama - plesat će jedno… Više

Komentari

registracija
16/6/10

medmed, 16.06.10. 11:44

ma tko im je dozvolio da ulaze u njezin kafić ili klub što li je već, pa zar oni neznaju da su svi prisutni u tom klubu na državnom proračunu da su svi oni uhljebljeni u državne firme i da su nedodirljivi te da sve treba njima dati a nas ko hebe, pa što će nama dječji što će nama besplatni udžbenici što će nama sredstva za nezaposlene , bolje da to damo onoj ofarbanoj babi iz tzv. sindikata za regres da može otići na jadran kiseliti onu stvar, pa ako niste znali svi ovi tzv. umjetnici npr.kao seve, vlatka, lambaša , ta mehun, itd. imaju pravo na sredstva iz proračuna ukoliko neprijave dohodak 100 tisuća kuna, a ono što zarade nastupima po srbiji i ostatku srboslavije to nisu dužni prijaviti, ali se soroševa služinčad digne na zadnje noge i raspiše o Mamiću kada nekoga proda , bez obzira što je to Dinamo simbol Hrvatski iz vremena kada su njihovi očevi od te iste služinčadi služili Hrvatskom dželatu bez noge kumrovečkom masakreru, i da se vratimo policiji, koja nema pravo smetati te kuje , ali je dužna meni spičiti kaznu od 800 kn za neupaljena svijetla u pol bijela dana, ma svaka čast, sve sami domoljubi.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika