16.06.2010. / 15:06

Autor: Andrea Belin

Kurt Russell i Goldie Hawn sletjeli u Dubrovnik

U dubrovačku zračnu luku Ćilipi glumac i njegova partnerica sletjeli su u srijedu odakle su se automobilom uputili prema novootvorenom hotelu Vila Dubrovnik gdje će provesti godišnji odmor

Goldie Hawn i Kurt RussellGoldie Hawn i Kurt RussellČini se da je Dubrovnik postao zanimljiva destinacija mnogim svjetskim zvijezdama.

Nakon Mickeyja Rourkea, Ralpha Finnesa i Gerarda Butlera, jug hrvatske nije zaobišao ni Kurt Russell.

Kako piše portal dubrovniknet. hr, u dubrovačku zračnu luku Ćilipi glumac i njegova partnerica Goldie Hawn sletjeli su u srijedu odakle su se automobilom uputili prema novootvorenom hotelu Vila Dubrovnik gdje će provesti godišnji odmor.

Koliko će se dugo zadržati na jugu Hrvatske, nije poznato.

Podsjetimo, sredinom svibnja ovu top destinaciju posjetili su Ralph Fiennes i Gerard Butler. Svojedobno su ga je planirao obići i jedan od najpopularnijih parova današnjice, Angelina Jolie i Brad Pitt, međutim zbog prevelike medijske pozornosti su ga zaobišli.

Vezane vijesti

Mickey Rourke dobio zvijezdu na Šetalištu slavnih

Mickey Rourke dobio zvijezdu na Šetalištu slavnih

Američki glumac i bivši boksač Mickey Rourke u ponedjeljak je sa suzama radosnicama otkrio svoju zvijezdu na Šetalištu slavnih u Hollywoodu. "Osoba… Više

Komentari

registracija
9/11/09

superhik, 16.06.10. 19:50

Cudi me da su izbrali Dubrovnik, iako u banana republici svi putevi vode u metropolu, ili ovim inozemnim Zagreb ne izgleda kao neka metropola.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika