17.06.2010. / 12:27

Autor: Nacionalova redakcija

Tko će postati farmer godine? U petak spektakularno finale showa

Svojim prethodnicima, Mariju Mlinariću i Rafaelu Dropuliću, pridružit će se još jedno ime koje se nakon tri mjeseca provedenih u izolaciji vraća u civilizaciju kao farmer godine

Ivo Amulić, Sabina Čedić, kristijan Rahimovski, Jelena Bosančić i Josip IvančićIvo Amulić, Sabina Čedić, kristijan Rahimovski, Jelena Bosančić i Josip IvančićSpektakularno finale popularnog reality showa dat će ime pobjednika treće sezone "Farme".

Svojim prethodnicima, Mariju Mlinariću i Rafaelu Dropuliću, pridružit će se još jedno ime koje se nakon tri mjeseca provedenih u izolaciji vraća u civilizaciju kao farmer godine.

Veliku završnicu, uz konačan dolazak svih ovogodišnjih natjecatelja, začinit će studijski spektakl s nastupima bivših farmera Elle i Daniela Popovića. Prisjetit ćemo se tako njihovih velikih hitova "Iza ponoći" i "Julie" koje će nam nakon dugo vremena izvesti ovi glazbenici, a osim njih sa svojim novim singlom pojavit će se i bivša farmerica Ivana Marić.

U finalu se petero farmera, Kristijan Rahimovski, Jelena Bosančić, Ivo Amulić, Sabina Čedić i Josip Ivančić, koji se bore za titulu najboljeg kojemu će gledatelji svojim glasovima dodijeliti 250 dukata kojima će se pridružiti oni koje je na seoskom imanju zaradio mukotrpnim radom.

Samo proglašenje pobjednika popratit će nastup najveselijeg ovogodišnjeg farmera Ivana Hrvatske, koji je zajedno s Kikijem Rahimovskim na svježem seoskom zraku inspiriran svim farmerima i životom na selu skladao pjesmu "Farmer i roker".

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika