17.06.2010. / 17:27

Autor: Andrea Belin

Isprobajte: Mjesta za nezaboravan seks u vrućim ljetnim mjesecima

Mnogi će se složiti da seksualni odnosi tijekom ljetnih mjeseci imaju posebnu draž, a što je toliko zanimljivo u izmjenjivanju nježnosti na četrdeset stupnjeva uistinu je teško za objasniti. Možda se tajna krije u samoj pomisli da ste napokon na zasluženom godišnjem odmoru

Probudite strasti na plažiProbudite strasti na plažiLjetni mjeseci zauvijek se urežu u sjećanje, a naročito trenuci s godišnjeg odmora provedeni u hotelskoj spavaćoj sobi. Što je toliko maestralno u "ljetnom seksu" i koja su idealna mjesta za izmjenjivanje nježnosti u vrućim danima donosimo u nastavku!

"Klasičan seks"

Seks u spavaćoj sobi apartmana i hotela u kojem boravite potpuno je drugačiji od onog kojeg prakticirate u vlastitoj kući ili stanu. Što je toliko zanimljivo u izmjenjivanju nježnosti na takvim mjestima uistinu je teško za objasniti. Možda se tajna krije u samoj pomisli da ste napokon na zasluženom godišnjem odmoru.

"Seks u vodi"

Naravno da seks u bazenu ili moru nije preporučljiv, međutim ovo su odlična mjesta za predigru. Ukoliko ne preferirate izmjenjivanje nježnosti pred publikom, odlazak na bazen ili plažu planirajte u ranim jutarnjim ili kasnim večernjim satima.

Seks na otvorenom

Što se tiče seksa na plaži, situacija je identična kao i zagrijavanja u vodi. Međutim, ukoliko ste spremni otići korak dalje, odaberite neki usamljeni otočić za koji ste sigurni da nije na meti znatiželjnika.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika