20.06.2010. / 22:16

Autor: Ana Smrečki

Mamić zbog alkohola i brze vožnje završio u pritovu: Kriv sam, ali nisam bio pijan!

«Vozio sam noću, na praznoj cesti, nisam nikoga ugrozio, ali to nije opravdanje. Ne, nisam bio pijan. Noć sam proveo u policiji jer sam morao čekati jutro i dolazak suca za prekršaje», ispričao je Zoran Mamić

Nakon alkotesta, utvrđeno je a ima 0,91 promila alkohola u krvi. Tijekom uhićenja Mamić nije pružao otpor, niti je omalovažavao policajceNakon alkotesta, utvrđeno je a ima 0,91 promila alkohola u krvi. Tijekom uhićenja Mamić nije pružao otpor, niti je omalovažavao policajceSportski direktor Dinama, 39-godišnji Zdravko Mamić uhićen je u noći sa subote na nedjelju zbog brze vožnje u pijanom stanju. Noć je proveo u pritvoru, a ujutro je izveden pred istražnog suca. Mamić je vozio svoj Audi A 8, a policijska patrola zaustavila ga je zbog prevelike brzine na križanju Zagrebačke avenije i Fallerova šetališta.

Izmjereno 0,91 promila alkohola u krvi

Nakon alkotesta, utvrđeno je a ima 0,91 promila alkohola u krvi. Tijekom uhićenja Mamić nije pružao otpor, niti je omalovažavao policajce. Stiglo je i priopćenje iz policijske uprave zagrebačke, u kojem bez navođenja o kome se radi stoji da je redovitim metodama obrađen hrvatski državljanin, star 39 godina, te da je nakon saslušanja pušten kući.

Mamić: Nisam bio pijan!

Iz Dinama za sad nije stigla nikakva reakcije. Mamić je pak za Večernji list priznao da je pogriješio. «Vozio sam noću, na praznoj cesti, nisam nikoga ugrozio, ali to nije opravdanje. Ne, nisam bio pijan. Noć sam proveo u policiji jer sam morao čekati jutro i dolazak suca za prekršaje», ispričao je Zoran Mamić koji se, kako se neslužbeno doznaje, u 'gluho doba noći' vraćao sa svadbe vratara Dinama Ivana Kelave.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
24/4/10

fiorano, 20.06.10. 22:53

zoran je kulturan i zgodan.može mu se


registracija
16/6/10

medmed, 21.06.10. 13:14

ma što se braniš i od koga mogu ti oni samo popušiti neka laju kerovi , a njih boli DInamo kako je tvoj baja i rekao, samo vi naprijed idemo zgaziti zmajčeke u drugom pretkolu, a komunjare neka laju i mrze, i što ima loše u tome biti"taman" i to još u svatovima kod opet našega Kelave.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika