21.06.2010. / 10:26

Autor: Branka Prica

Sanja Vejnović: Fatalna žena razorila joj brak

Zagrebačka glumica otkrila je da ju suprug, snimatelj Goran Mećava, već nekoliko mjeseci vara s Vedranom Cetinom, tajnicom u Državnom inspektorijatu; iako postoje indicije da je suprugova ljubavnica sama otkrila tu vezu medijima, Sanja Vejnović odlučna je u namjeri da spasi svoj brak

Sanja Vejnović i Goran MećavaSanja Vejnović i Goran MećavaBrak glumice Sanje Vejnović i filmskog snimatelja Gorana Mećave u velikoj je krizi.

Iako se njihov život činio idealnim, 26 godina zajedničkog života, zajednički posao u vlastitoj produkcijskoj kući Fos Film te udoban obiteljski život s dvoje djece i psom, posljednjih nekoliko mjeseci, čini se, suprugu Sanje Vejnović nije bilo dovoljno.

Upustio se u vezu s Vedranom Cetinom, tajnicom kabineta glavnog inspektora u Državnom inspektorijatu, a njihovo viđanje postalo je intenzivno u posljednja tri mjeseca.

Iz pouzdanih izvora doznajemo da je najčešće dolazio u njezin stan na staroj Pešćenici, a provodili su vrijeme i izvan Zagreba.

Nedavno je, dok je Goran Mećava snimao jedan film u Srbiji, Vedrana Cetina otišla k njemu čak dvaput: najprije su zajedno proveli jedan vikend, a onda i punih deset dana. Tamo se nisu skrivali, izlazili su po restoranima, a za njihovu romansu znale su i kolege glumci koji su tada boravili u Beogradu.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika