21.06.2010. / 10:36

Autor: Jelena Badovinac

Iris Androšević i Mario Pinjuh: Veliko svadbeno slavlje u Međugorju

Nakon što su prije tri godine izmijenili bračne zavjete pred matičarom u Opatiji, bivša manekenka i hercegovački poduzetnik priredili su crkveno vjenčanje za dvjestotinjak uzvanika u Međugorju, a nakon vjenčanja krstili su i svog mlađeg sina Andriju

Iris AndroševićIris AndroševićU subotu, 19. lipnja, u crkvi Sv. Stjepana u Međugorju bračne su zavjete, pred dvjestotinjak uzvanika, izmijenili Iris Androšević Pinjuh i Mario Pinjuh.

Bivša manekenka i hercegovački poduzetnik prije tri godine vjenčali su se kod matičara u Opatiji, a za crkveno vjenčanje odabrali su Međugorje, odakle je podrijetlom Mario Pinjuh.

Kumovi su im bili njihovi dugogodišnji prijatelji - bivša manekenka Renata Szabo i vlasnik Obala grupe Boško Lovrić. Nakon što je završen obred vjenčanja, Iris i Mario Pinjuh krstili su i svog mlađeg sina Andriju, kojem je kum bio Andrija Kozina.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

“Do samog vjenčanja nisam imao tremu, a onda me uhvatila lagana nervoza, sve dok nisam ugledao svoju Anastaziju kako prilazi oltaru”, kaže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika