21.06.2010. / 14:11

Autor: Extra

Žanamari Lalić: Još mi nije kasno za udaju

Mlada pjevačica ekskluzivno za Extru pozirala je u seksi bikiniju i otkrila kako održava formu; u intervjuu je govorila i o svom odnosu s glumcem ivanom hercegom te je komentirala bivšu vezu s gitaristom Petrom Vidakovićem koji, unatoč prekidu, još uvijek svira u njenom bendu

Žanamari LalićŽanamari LalićKada je prošlog tjedna Žanamari Lalić na fotosessionu za Extru pokazala svoje senzualno i savršeno oblikovano tijelo u bikiniju, bilo je teško povjerovati da ova pjevačica zapravo - izbjegava boravak na plaži.

Kako je rekla, izuzetno je oprezna i izbjegava sunce zbog opasnosti od raka kože, pa se ljeti najbolje osjeća odjevena, zaklonjena i sa šeširom na glavi. Jednako kao svoje fit tijelo, Žanamari skriva i svoj privatni život, iako je u posljednje vrijeme povezuju s glumcem Ivanom Hercegom.

Zato smo u ovom intervjuu pokušali doznati kome je zapravo posvetila pjesmu “Ljubav” s kojom se predstavila prošlog vikenda na CMC festivalu u Vodicama. Ovoga ljeta pjevačicu očekuju i brojni nastupi i gaže od Umaga do Dubrovnika, ali će, kaže, za nju biti najuzbudljiviji 5. kolovoza u rodnim Tučepima, gdje će prvi put nastupiti otkako je započela svoju karijeru.

EXTRA: Jeste li zadovoljni svojim nastupom na CMC festivalu?

- I ovaj i prošli CMC festival za mene su bili odlično iskustvo. Predstavila sam pjesmu “Ljubav” za koju sam nedavno napravila spot, a voljela bih da se svidi publici barem jednako kao moja prošlogodišnja pjesma s HRF-a “Crni leptire”. Ova pjesma je još jedan korak dalje prema pop rock izričaju koji najviše izvodim na gažama sa svojim bendom Syndrome.

Detalje pročitajte u tisaknom izdanju Extre

Vezane vijesti

Žanamari Lalić & 'Kreten pomalo'

Žanamari Lalić & 'Kreten pomalo'

Žanamari Lalić i njen bend J'Animals snimili su spot za novu pjesmu 'Kreten pomalo'. Pjesma je najava njezinog nadolazećeg autorskog albuma 'Druga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika