22.06.2010. / 08:00

Autor: Andrea Belin

Istaknite atribute: Saznajte koji kupaći kostim je idealan za vas

Budući da je sezona godišnjih odmora već počela, krajnje je vrijeme da odaberete kupaći kostim kojim ćete mamiti muške poglede na plaži

Odaberite savrešn modelOdaberite savrešn modelIako proizvođači kupaćih kostima prate modne trendove, neki modeli jednostavno ne odgovaraju određenoj građi tijela. Ukoliko i vi imate problema s odabirom idealnog kupaćeg kostima saznajte koji modeli su apsolutni hit ove sezone te u kojima ćete istovremeno sakriti nedostatke i pokazati atribute!

Velika stražnjica

Ukoliko se možete pohvaliti savršenom stražnjicom, kupaći kostim sa suknjicom je idealan model za vas. Bokserice također dolaze u obzir, međutim obratite pažnju na rub. Gaćice s visokim strukom izbjegavajte u širokom krugu.

Velike grudi

Kako bi istaknuli grudi, odaberite bikini koji se veže oko vrata, međutim obratite pažnju na veličinu košarice. Izbjegavajte minijaturne bikinije u obliku trokuta i one bez naramenica.

Male grudi

Kako bi vaše grudi izgledale veće, birajte kostime koji se vežu oko vrata s tim da se košarice spajaju odmah ispod linije prsa. U zavaravanju pripadnika jačeg spola pomoći će vam i perlice na gornjem dijelu kupaćeg kostima.

Monokini je opet hit!

Riječ je o jednodjelnom kupaćem kostimu kojemu su gaćice i grudnjaka spojeni jednom uskom linijom s prednje strane. Upravo zbog te linije, ovaj model ne pristaje svima. Najbolje pristaje ženama koje se mogu pohvaliti savršenom linijom tijela, odnosno onima koje se mogu pohvaliti jednakom širinom ramena i bokova, ali užim strukom.

Vezane vijesti

Foto: Twiggy Elsa Hosk

Foto: Twiggy Elsa Hosk

Švedski supermodel Elsa Hosk samo je jedna od manekenki uključenih u kampanju za ovogodišnju kolekciju kupaćih kostima Calzedonia. Vrlo je zaposlena,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika