23.06.2010. / 15:02

Autor: Andrea Belin

Savjeti za vrhunski seks: Kako vratiti strast u spavaću sobu?

Poznato je da sastojci nekih namirnica zbog euforičnog i dinamičnog učinka djeluju na povećanje seksualnog nagona. Kada seksualni život počinje stagnirati, ne bi bilo loše potražiti njihovu pomoć jer će potaknuti seksualnu želju

Skratite put do orgazmaSkratite put do orgazmaManjak seksualne želje nije ništa neuobičajeno, naročito u dugogodišnjim ljubavnim vezama. Iako se tada čini da ništa ne može popraviti situaciju u spavaćoj sobi, prava istina je potpuno drugačija. Vrijeme je da saznate kako na jednostavne načine možete probuditi seksualnu želju i uživati s partnerom kao na početku veze!

Pokušajte razgovorom

Ukoliko osjećate da situacija u spavaćoj sobi nije kao na početku veze, s partnerom obavite iskren razgovor. Stručnjaci tvrde da razgovori o pornografiji, seksualnim fantazijama i pozama pobuđuju seksualnu želju i jamče da ćete se nakon toga uputiti u spavaću sobu.

Isprobajte nešto novo

Prije nego potražite stručnu pomoć, u seksualni život uvedite neke novitete. Za početak ne bi bilo loše da promijenite pozu. Umjesto u spavaćoj sobi, seksajte se na nekom neuobičajenom mjestu. Ukoliko ništa od navedenog ne pomogne da ponovno uživate u intimnim trenucima s partnerom, ne preostaje vam ništa drugo nego da konzultirate liječnika.

Afrodizijaci

Poznato je da sastojci nekih namirnica zbog euforičnog i dinamičnog učinka djeluju na povećanje seksualnog nagona. Kada seksualni život počinje stagnirati, ne bi bilo loše potražiti njihovu pomoć jer će potaknuti seksualnu želju. Ječam, cimet, korijander samo su neke od namirnica koje će skratiti put do orgazma.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika