23.06.2010. / 21:06

Autor: Ana Smrečki

Referendum protiv izmjena Zakona o radu u rujnu: Koštat će nas 70 milijuna kuna

Konačni rezultati bit će objelodanjeni u četvrtak, poručio je koordinator sindikalnih središnjica Ozren Matijašević koji je i više nego optimističan

Ozren Matijašević objavit će rezultate peticije u četvrtak na konferenciji za tisakOzren Matijašević objavit će rezultate peticije u četvrtak na konferenciji za tisakSamo je nekoliko sati ostalo sindikatima za prikupljanje potpisa koji će im omogućiti raspisivanje referenduma protiv izmjena Zakona o radu. Taj rok istječe u ponoć, a za konačan cilj treba im 450 tisuća potpisa.

I dok oni tvrde i više nego što je dovoljno, pozivaju one građane koji još nisu potpisali peticiju, da to učine danas do kraja dana. Smatraju da će potpisi zbog osjetljive prirode biti podvrgnuti rigoroznoj provjeri.

Sabor mora raspisati referendum 30 dana od predaje potpisa

Konačni rezultati bit će objelodanjeni u četvrtak, poručio je koordinator sindikalnih središnjica Ozren Matijašević koji je i više nego optimističan. Slijedi i pravna bitka s Hrvatskim saborom, budući da se referendum mora raspisati 30 dana od predaje potpisa.

Kako javlja HRT, referendum bi se mogao raspisati najranije u kolovozu ili pak početkom rujna. Procjenjuje se da bi raspisivanje referenduma državu, odnosno porezne obveznike moglo koštati 70 milijuna kuna.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 23.06.10. 21:33

He, he, he! Da vidimo što će sada jadni poslodavci! Htjeli su preko vlade doći do nepravednog zakona, ali neće ići! Neka se malo odreknu silnih zarada, uplate koju lipu u državnu kesu pa ćete vidjeti da kriza i nije onakva kakva izgleda!


registracija
9/8/09

vinko12, 23.06.10. 23:05

neka se ta lova prikupi od bogatog sdpea ( njihove poslovne mafije) i mesica koji ima carevska primanja i povlastice.


registracija
31/1/10

STTony, 24.06.10. 09:13

vinko12, radije moli Jacu da vama Kra-de-zeovcima sufinancira upgrade inteligencije na bar IQ 80.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika