24.06.2010. / 13:03

Autor: Andrea Belin

Supruga Andyja Roddicka proglašena najseksepilnijom ženom na svijetu

Prvi put je pripadnicima jačeg spola "zapela za oko" kada je snimila golišavi editorijal za časopis Sports Illustrated. No, osim na modnim pistama, obožavatelji će je uskoro imati priliku vidjeti i na filmskom platnu

Brooklyn DeckerBrooklyn DeckerČitatelji muškog časopisa Esquire ponovno su imali priliku odabrati najljepšu ženu, a među stotinu ljepotica diljem svijeta, ova laskava titula pripala je dvadesettrogodišnjoj Brooklyn Decker, supruzi tenisača Andyja Roddicka.

Naime, prelijepa Brooklyn Decker osvojila je čak osamdeset i devet posto glasova.

Inače, seksepilna brineta je ove godine zauzela drugo mjesto na Maximovoj "Hot 100" listi, odmah iza pjevačice Katy Perry.

Prvi put je pripadnicima jačeg spola "zapela za oko" kada je snimila golišavi editorijal za časopis Sports Illustrated. No, osim na modnim pistama, obožavatelji će je uskoro imati priliku vidjeti i na filmskom platnu.

Naime, Brooklyn Decker se pojavljuje u romatičnoj komediji "Just Go With It" u kojoj glume Nicole Kidman i Jennifer Aniston. Podsjetimo, Brooklyn Decker i Andy Roddick u braku su od travnja prošle godine.

Vezane vijesti

Foto: Seksi Brooklyn Decker u donjem rublju

Foto: Seksi Brooklyn Decker u donjem rublju

Brooklyn Decker snimila je editorijal za liniju donjeg rublja tvrtke Senza. Manekenka i glumica rođena je 1987. godine u Ohiou u SAD-u, udana je za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika