25.06.2010. / 08:30

Autor: Andrea Belin

Greške u seksu: 3 detalja koji će svakog muškarca izbaciti iz takta

Svakodnevno izmjenjivanje nježnosti u krevetu spavaće sobe i uspoređivanje s bivšim partnerima samo su neke od navika pripadnica nježnijeg spola koje će izluditi svakog muškarca

Preuzmite inicijativuPreuzmite inicijativuBez obzira na količnu strasti koja je prisutna, određene navike pripadnica nježnijeg spola za vrijeme seksa izluditi će apsolutno svakog muškarca. Kako bi bili sigurni da vam seksualno iskustvo s određenim pripadnikom jačeg spola neće biti posljednje, saznajte na što posebno morate obratiti pažnju!

Seks u krevetu

Svakodnevno izmjenjivanje nježnosti u krevetu spavaće sobe je najveći "ubojica" strasti. Želite li određenog pripadnika jačeg spola zadržati u svome naručju, s vremena na vrijeme pristanite na seksualni odnos u kuhinji ili nekim drugim prostorijama vašeg doma.

Uspoređivanje s bivšim

Ni jednog muškarca ne zanima kako ste izmjenjivali nježnosti s prijašnjim partnerom i izjava poput "zaista si bolji od bivšeg" će ga doslovno izbaciti iz takta. Ako vam je to u tom trenutku i prošlo kroz glavu, radije držite jezik za zubima.

Šutnja

Seks u tišini izbaciti će iz takta svakog pripadnika jačeg spola, no to ne znači da tijekom izmjenjivanja nježnosti trebate razgovarati o svakodnevnim problemima. Međutim prljavi razgovori će svakom muškarcu skratiti put do orgazma.

Još nekoliko korisnih savjeta:

1. Ne spominjite ime njegove bivše

2. Ponekad vi preuzmite inicijativu

3. Nikada ne odbijajte seks

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
22/6/10

Konstantinos, 25.06.10. 10:01

Seks je super, a tek jutarnji... to je prava stvar! :)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika