29.06.2010. / 07:00

Autor: Extra

Ivan Čupić: Tajna veza s konobaricom

Rukometni reprezentativac već dva mjeseca vara suprugu Neru s Andreom Armadom koju je upoznao u kafiću na zagrebačkim Srednjacima gdje ona radi; mlada konobarica nam je otkrila da se povremeno viđaju, ali i da joj on ne znači ništa posebno

Andrea Armada i Ivan ČupićAndrea Armada i Ivan ČupićI ako je mlad i u braku tek nekoliko godina, rukometni reprezentativac Ivan Čupić nije vjeran svojoj supruzi Neri.

Već duže vrijeme viđa se s izvjesnom Andreom Armadom. Iako je najvjerojatnije riječ o bezazlenoj aferi, Čupić je povjerio svojim prijateljima da je imao društvo u zagrebačkom hotelu Four Points by Sheraton Panorama gdje je odsjeo kad je bio na pripremama u Zagrebu.

Sve bi vjerojatno ostalo samo na tome da se o njihovoj vezi nije saznalo u javnosti, i to na bizaran način: Andrea Armada izgubila je prošlog tjedna mobitel u kojem su bile njihove zajedničke fotografije.

Osoba koja je pronašla telefon vjerojatno je prepoznala Ivana Čupića, pregledala poruke i dostavila našoj redakciji njihove slike i dokaze o porukama i pozivima koje su izmijenili.

Cijeli članak potražite u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Rukometna Bundesliga: Čupićevih 11 golova

Rukometna Bundesliga: Čupićevih 11 golova

Rukometaši Rhein-Neckar Löwena u zaostaloj su utakmici 22. kola njemačke Bundeslige na svome terenu odigrali neodlučeno 30-30 protiv Lemga. Najbolji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika