30.06.2010. / 15:22

Autor: Nacionalova redakcija

Alexander Gerschbacher novi predsjednik uprave Karlovačke pivovare

Alexander Gerschbacher u svoju novu ulogu donosi bogato iskustvo u upravljanju i rukovođenju kompanijom. Od 2000., radio je kao komercijalni direktor u Brau Unionu u Austriji

Alexander Gerschbacher Alexander Gerschbacher Karlovačka pivovara danas je predstavila novog predsjednika uprave Alexandera Gerschbachera, koji će preuzeti čelnu poziciju u Pivovari 1. srpnja. Alexander na ovoj poziciji nasljeđuje Monique Peters, koja preuzima mjesto direktorice za inovacije u Heinekenovoj središnjici u Amsterdamu.

Alexander Gerschbacher je vezano uz ovo imenovanje izjavio: "Dolazim iz Austrije koja je lijepa zemlja i sretan sam što sad imam priliku živjeti u još jednoj lijepoj zemlji, Hrvatskoj. Veselim se što ću voditi Karlovačku pivovaru. Ono što znam je da je Karlovačka pivovara snažna kompanija s predanim i stručnim radnicima i jakim brendovima. Nastavit ćemo raditi na tome kao i na viziji da Karlovačka pivovara postane najboljom pivovarom u Hrvatskoj."

Alexander Gerschbacher u svoju novu ulogu donosi bogato iskustvo u upravljanju i rukovođenju kompanijom. Od 2000., radio je kao komercijalni direktor u Brau Unionu u Austriji, a prije toga bio je direktor marketinga iste kompanije. Prije dolaska u Heineken, nekoliko je godina proveo na visokim pozicijama u marketingu kompanije Kraft Food Incorporated, započeo je poslovanje te tvrtke u Mađarskoj i upravljao kategorijom proizvoda za regiju centralne i istočne Europe.

Trenutna predsjednica uprave Karlovačke pivovare Monique Peters, na današnjoj konferenciji za novinare najavila je svog nasljednika i pritom istaknula: "Nosim sa sobom ponos na to što sam radila u Karlovačkoj pivovari i što sam posljednje četiri godine živjela u Hrvatskoj. Postavljena je snažna baza za razvoj Pivovare i uvjerena sam da će se taj razvoj nastaviti u pozitivnom smjeru za Karlovačku pivovaru. Puno uspjeha Alexanderu na novom radnom mjestu."

Predsjednica uprave Monique Peters i budući predsjednik uprave Alexander Gerschbacher na današnjoj su konferenciji za novinare službeno potpisali Kodeks odgovorne marketinške komunikacije, kojeg je izdala Grupacija proizvođača piva pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, čiji je Karlovačka pivovara član. Ovo je nov i poboljšan Kodeks u skladu sa standardima europskog udruženja pivara "Brewers of Europe" i predstavlja važan korak naprijed u samoregulaciji pivske industrije. Sve pivovare u Hrvatskoj potpisinice su navedenog Kodeksa.

Vezane vijesti

Promjena na čelu Uprave Karlovačke pivovare

Promjena na čelu Uprave Karlovačke pivovare

Predsjednica Uprave Karlovačke pivovare Monique Peters napredovala je na poziciju direktorice inovacija Heineken grupe i radit će od 1. srpnja u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika