01.07.2010. / 10:09

Autor: Vedrana Rudan

Nije Sanader bio pizda, nego smo mi bili i ostali glupi

Nisam na zloporabu "pizde" hipersenzibilna stoga što sam nositeljica pičke nego me muči zašto su svi, dok je pokojnik bio živahan, šutjeli? Postoji samo jedan odgovor. Bili smo kukavice

Vedrana RudanVedrana RudanMediji nikako da se skinu sa Sanadera. Svi koji su mu se uvlačili dok je bio na vrhu sada ga žestoko rastežu puni pravedničkoga gnjeva. Dečki koji o Sanaderu uporno pišu iz mračine su izvukli rečenicu koju je izrekao Dragutin Lesar prvog srpnja 2009. :"Otišao je kao pizda."

Na jednom od portala hrabri junoša ide korak dalje, uostalom što mu Sanader može, pa kaže:"Ne samo što je otišao kao pizda nego je i vladao kao pizda." Ma, bravo, majstore, đe si bijo tridesetog lipnja?

Zašto se jadna pizda našla u priči o Sanaderu? Koliko to drži vodu? U Vladi, u Saboru, pri vlasti, sami mužjaci: Šuker, Kalmeta, Pankretić, Čobanković, Karamarko...Ovaj KARAmarko, samo mu prezime govori, nikako ne može biti "pizda". Da dalje ne nabrajam.

Što sirotica "pizda" radi u ovom društvu? Ona se, jadnica, potpuno nepravedno, koristi kad za nekoga muškarca treba reći da je kukavica, slabić, lopina, govno, lažljivac, prevarant....Zašto?

Da gospođa Kosor brisne, to ona nikad ne bi učinila, za nju bi analitičari rekli da je "pička", što je gore od "pizde" ali to je logično jer svijetom vladaju, kako kažu napaljeni kritičari, "pizde". A "pizde" su poznate po tome da "pičku" baš ne vole u svojoj blizini jer bi im mogla glave doći.

Žena, ni kad je moćna, ne može iz "pičke" uskočiti u "pizdu". Ako je netko u toj priči bio "pizda nad pizdama", da se poslužim terminologijom onih s kojima se ne slažem, to su bili njegovi stranački kolege, njegovi podanici u medijima, političari koji su mu pušili na svakom koraku, narod koji mu je vikao "živio" i svi oni u Saboru koji ga danas šutiraju jer misle da je lešina.

Nisam na zloporabu "pizde" hipersenzibilna stoga što sam nositeljica pičke nego me muči zašto su svi, dok je pokojnik bio živahan, šutjeli? Postoji samo jedan odgovor. Bili smo kukavice. Treba biti krajnje precizan. Ovo je osjetljiva tema. Nije Sanader pizda, mi smo bili i ostali glupi k'o kurac.

www.rudan.info

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
28/2/08

lepiaf, 01.07.10. 10:51

slazem se sa vedranom, da smo glupi.


registracija
8/4/08

arisa, 01.07.10. 12:19

u ovoj kompletnoj vulgarnosti zaboravila je reci tko je kurva?
ili je to namjerno izostavljeno s'obzirom da tekst nije koju godinu ranije smijela objaviti


registracija
9/5/10

lolobrigita, 01.07.10. 12:30

Vedrana,ti si pička i po.


registracija
23/10/09

spinner, 01.07.10. 14:32

Pa Vedrana, što se čudiš pizdi. Pa i pička, pizda, peder, šupak, kurac, govno su samo oblici karakternih osobina političara (a i ljudi, općenito). Nema to nikakve veze s tvojim spolnim organom. Pa lijepo ti svoju mačkicu zovi vagina, Đurđa ili takonekako... ;-)
Zna se što je pička a što pička, ovisi o kontekstu.
BTW, što mislite što bi po tim karakternim osobinama bili sljedeći političari?

Šuker -
Kalmeta -
Milinović -
Jadranka -
Čobi -
Kunst -
Milanović -
itd...itd...


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 01.07.10. 15:45

medmed osudjujes Vedrica toboze zbog izrazavanja,a tvoje je jos vulgarnije i bezobraznije.Ti vredjas ,ona ne.Kurva okotila,tako nesto ne govori ugladjeni HDZ-ovac.


registracija
27/6/10

cuci, 01.07.10. 16:15

gospodjo vedrana, vasa umjetna inteligencija se ne podudara sa vasom prirodnom gluposcu


registracija
4/1/09

miroljubiv, 01.07.10. 20:02

Ako je Sanader bio i ostao pizda i tetkica,što su onda oni koji ga i dalje podržavaju iz prikrajka?


registracija
1/7/10

jasso, 01.07.10. 22:37

nebi trebalo tu rec vezivati nizakoga jer je to najvaznija stvar za mene a mislim i za vecinu muskaraca


registracija
28/5/10

ckane, 02.07.10. 15:20

...ja Vas, Vedrana, kao prava pizda iz prikrajka - obožavam....


registracija
25/6/10

vidra, 03.07.10. 09:46

Kada će ova žena prestati prostačiti? Zar nema bogat rječnik kojim bi mogla izraziti svoju misao, pa da to bude prihvatljivo za sve građane, a ne samo za one "rubne" Sramota je da to moramo čitati po novinama..


registracija
16/6/10

medmed, 05.07.10. 14:22

soroševo služinče mi je obrisalo komentar i tako se izjednačilo sa staljinovim cenzorima iz najcrnjeg staljinizma ili titoizma, a ovi jadnici iz nacionala se prodaju za neke novinarčiće , a u biti su jugo-komunističko smeće i pišem po ovim stranicama samo zato što cenzori sporije reagiraju na istinu od cenzora iz VL i JL , a u biti sve je to smeće i podaničko-beskičmenjaški lobiji koji pišu u ime sotone.


registracija
16/6/10

nosonja, 06.07.10. 11:55

Moj Mehmede,koliko ja vidim, večeg smeća od tebe nema.Tebi mora da je jako teško u životu.Jugokomunizam,titoizam i staljinizam su smeće i sranje ,slažem se ali jebi ga,što god ili tko god ti oponira, ti mu kažeš da je jugosmeće ,staljinist ,titoist a uskoro će biti ružna riječ hadezeist.Izmisli nešto novo.Ja se ,kad čitam tvoje komentare,uvijek sjetim Mamića i njegovog prekrasnog vokabulara.Kratko,jasno i jezgrovito.


registracija
28/10/08

BLESCOMPANY, 09.07.10. 01:04

KAD POGLEDAŠ MALO PAŽLJIVIJE OD KOMPLETNE VLADE SAMO JADRANKU NEMOŠ UFATITI ZA " JAJA " , ČAK I NEMEREŠ JOJ REČI DA JE " PIZDA " , " MONA " ILI Sl.
KADA JE TOME TAKO BAŠ ME INTERESA KAKO SE NE POJAVI NEKI PRIKRIVENI MAČO MENAC I SAV IZNERVOZIRAN GORE SPOMENUTIM PROBLJEMOM RIKNE : " STAN MALO JADRANKA NISAM TI JA " PIZDA" KA OVI PIZDEKI , DAJEN MUMENTALNI OTKAZ "


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika