01.07.2010. / 12:25

Autor: Andrea Belin

Jednostavno je: Otkrijte kako postići istovremeni orgazam

Ukoliko partner nije previše zainteresiran za seks teško da ćete onaj čaroban trenutak doživjeti u isto vrijeme. Međutim, uz malo truda istodobno doživljavanje orgazma nije nemoguća misija

Otkrijte njegove kritične točkeOtkrijte njegove kritične točkeO istovremenom orgazmu sanja većina parova, međutim uistinu je malo seksualnih partnera kojima to uspijeva. Vjerovali ili ne, istodobno doživljavanje orgazma nije nemoguća misija. Odmah na početku valja napomenuti da je jedna od najvažnijih predispozicija istovremenog užitka dobro poznavanje seksualnog partnera!

Spontani seks

Ukoliko partner nije previše zainteresiran za seks teško da ćete onaj čaroban trenutak doživjeti u isto vrijeme. Stručnjaci tvrde da su najveće šanse za doživljavanje istovremenog vrhunca tijekom spontanog seksa.

Poznavanje tijela

Najveće šanse za doživljavanje istovremenog orgazma imaju parovi koji su u dugogodišnjim vezama. S obzirom da stalni partneri znaju koje poze i dodiri im najbolje odgovaraju teško da će jedno drugome uskratiti užitak.

Predigra

Budući da je put do postizanja orgazma kod žena puno duži, jako je važno da obratite pažnju na predigru jer uvod u seksualni čin bi trebao trajati što duže. Osim kvalitetne predigre, stručnjaci savjetuju izbjegavanje misionarskog položaja.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika