01.07.2010. / 14:55

Autor: Tonko Vulić

Sladoledna dijeta: U 15 dana 2 kilograma manje

Ovoga ljeta bez grižnje savjesti možete uživati i osvježiti se u raznovrsnim okusima najpopularnije ljetne poslastice. Ideja je da dnevno pojedete samo jednu kuglicu sladoleda i pokušate izbaciti ostale slatkiše te masnu i slatku hranu. Nećete požaliti jer ćete rezultate vidjeti i prije odlaska na ljetovanje

Uživajte u omiljenoj slasticiUživajte u omiljenoj slasticiS dolaskom ljeta budi nam se i svijest da smo tijekom godine nakupili koji kilogram viška pa nas zbog toga veseli kada otvorivši novine vidimo da postoji nova dijeta koja obećava brze rezultate, a ne iziskuje odricanje od namirnica koje obožavamo.

Hit ovoga ljeta je popularna sladoledna dijeta koja obećava gubitak od dva kilograma, uz pomoć sladoleda, u samo 15 dana, pa ovoga ljeta bez grižnje savjesti možete uživati i osvježiti se u raznovrsnim okusima najpopularnije ljetne poslastice. Zasigurno si već sada postavljate pitanje: je li riječ o još jednom mudrom marketinškom triku ili dijeti koja zaista "radi"?

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Zdravog života!

Vezane vijesti

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Mnoge žene koje poznajem trude se biti što mršavije, odnosno, održavati svoju tjelesnu težinu što više u granicama koje su im zadali drugi ili su pak… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 02.07.10. 21:45

Opet novinarska patka! Vec sam pomislila da cu se moci slobodno najesti sladoleda kao sto je ovaj na slici kad ono dozvoljena je samo JEDNA KUGLICA! Pa koga tu uzimaju za budalu???


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika