01.07.2010. / 17:20

Autor: Nacionalova redakcija

Baš mu ne ide: Ciganović se zabio u automobil Aleksandre Grdić

Incident se dogodio u srijedu dok su manekenka i stilist odlazili s rođendana jedne prijateljice. Budući da je šteta na Peugeotu Aleksandre Grdić gotovo zanemariva, manekenka će sama platiti popravak

Neven CiganovićNeven CiganovićModnom stilistu Nevenu Ciganoviću u posljednje vrijeme u životu ne ide baš najbolje. Nije tajna da mu financijska situacija nije baš najbolja, a ovih dana uspio si je nagomilati dodatne troškove.

Kako piše tportal, modni stilist je razbio automobil. No, osim vlastitog ljubimca na četiri kotača, oštetio je automobil jedne prijateljice i Peugeot čija je vlasnica manekenka Aleksandra Grdić.

Incident se dogodio u srijedu dok su manekenka i stilist odlazili s rođendana jedne prijateljice. Budući da je šteta na Peugeotu Aleksandre Grdić gotovo zanemariva, manekenka će sama platiti popravak dok će Ciganovića trenutak nepažnje ipak koštati malo više.

Vezane vijesti

Aleksandra Grdić ostavila Juru iz Connecta i vratila se Azeru Berberu

Aleksandra Grdić ostavila Juru iz Connecta i vratila se Azeru Berberu

Nakon što se vratila sa Kostarike, gdje je sudjelovala u reality showu "Survivor", manekenka Aleksandra Grdić odlučila se za neke konkretne promjene… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika