02.07.2010. / 15:10

Autor: Andrea Belin

Jelena Bosančić: Ja sam magnet za muškarce

Iako se ne smatra tigricom koja u krevetu izvodi čuda, manekenka tvrdi da je vatrena u svakom smislu. Ne smatra se seks-bombom, ali unatoč tome na sebi ne bi ništa mijenjala

Jelena BosančićJelena BosančićManekenka Jelena Bosančić odlučila je otkriti neke detalje iz privatnog života.

Doduše, o "odnosu" s ocem progovorila je još tijekom boravka na "Farmi", a u intervjuu za Večernji list je otkrila neke pikanterije iz spavaće sobe.

Iako se ne smatra tigricom koja u krevetu izvodi čuda, tvrdi da je vatrena u svakom smislu. Ne smatra se seks-bombom, ali unatoč tome na sebi ne bi ništa mijenjala.

"Moji su najveći aduti komunikativnost i optimizam, a ljudi kažu da beskrajno zračim. Možda nisam toliko lipa i zgodna, ali sam eto – 'magnet'", objašnjavala je Jelena Bosančić za Večernji list.

Ponešto je kazala i o odnosu s pjevačem Josipom Ivančićem. Premda se po izlasku iz Farme činilo da će se pjevač i manekenka upustiti u ljubavnu vezu, prema njezinim riječima još uvijek nisu realizirali odnos. Bez obzira što ne voli narodnjake, manekenki ne bi smetalo da se Ivančić nastavi baviti ovim poslom.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

registracija
27/6/10

cuci, 02.07.10. 16:12

a slusaj, 26 godina i druga godina faxa...po njenim izjavama na drugim portalima prioritet daje "grupnom" druzenju...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika