03.07.2010. / 18:57

Autor: Hina

Elita u Cape Townu: Kancelarka Merkel oduševljena, na tribinama Jagger i di Caprio

Ogled "Elfa" i "Gauča" sa tribina je pratio i frontmen Rolling Stonesa, Mick Jagger, kao i hollywoodski glumci Leonardo di Caprio, te Charlize Theron koja je rođena u južnoafričkom gradu Benoni

Angela MerkelAngela MerkelNjemačka kancelarka Angela Merkel nije skrivala oduševljenje uvjerljivom njemačkom pobjedom protiv Argentine u četvrtfinalu World Cupa.

"Oduševljen sam, dečki su bili sjajni. Ova pobjeda je kao san. Imamo mladu i kvalitetnu momčad koja nije dala Argentincima disati," kazala je znalački njemačka kancelarka koja je utakmicu pratila iz lože stadiona Green Point.

U njezinom društvu bio je predsjednik Južne Afrike Jacob Zuma, te predsjednik Međunarodne nogometne federacije Sepp Blatter.

Ogled "Elfa" i "Gauča" sa tribina je pratio i frontmen Rolling Stonesa, Mick Jagger, kao i hollywoodski glumci Leonardo di Caprio, te Charlize Theron koja je rođena u južnoafričkom gradu Benoni.

Zanimljivo, Jaggeru je to bila četvrta utakmica kojoj je prisustvovao na SP-u u Južnoj Africi. Bio je i na utakmici SAD - Gana (1:2), Engleska - Njemačka (1:4), Brazil - Nizozemska (1:2).

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika