05.07.2010. / 17:17

Autor: Andrea Belin

Šokantni podaci: Čak 80 posto žena glumi orgazam

Osamdeset posto pripadnica ljepšeg spola je priznalo da tijekom izmjenjivanja nježnosti s partnerom ispuštaju glasne zvukove kako bi ga potaknule na akciju, a u trenucima kada im nije do seksa, odglume orgazam kako bi ovakva vrsta zabave što prije završila

Zna se da pripadnice nježnijeg spola glume orgazam, međutim rezultati nedavnog istraživanja 'Archives of Sexual Behavior' pokazali su da čak osamdeset posto žena ne govori istinu tijekom zabave u spavaćoj sobi.

U ovom istraživanju sudjelovalo je sedamdeset žena u dobi od osamnaest do četrdeset i osam godina koje su odgovarale na ista pitanja o seksu.

Većina njih priznala je da tijekom izmjenjivanja nježnosti s partnerom ispuštaju glasne zvukove kako bi ga potaknule na akciju, a u trenucima kada im nije do seksa, odglume orgazam kako bi ovakva vrsta zabave što prije završila.

Te iste pripadnice ljepšeg spola koje prikrivaju istinu tvrde da to čine samo zato jer su svjesne da će u protivnom poljuljati partnerovo samopouzdanjei, a to im nije cilj.

4 najčešća razloga zbog kojih žene glume orgazam

1. Dosadan seks

2. Umor

3. Manjak vremena za seks

4. Ne žele povrijediti partnera

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
21/5/09

malicoban, 05.07.10. 21:26

samo 80 %. Ja sam mislio da glume sve žene. Ali koga briga...


registracija
1/7/10

klema, 06.07.10. 07:26

može odglumiti ali ne može ubrzati rad srca što je posljedica pravog orgazma, pa koga zanima neka provjerava


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika