06.07.2010. / 13:48

Autor: Andrea Belin

Ne gubite vrijeme: Kako prepoznati da je ljubavi došao kraj

Ukoliko ste primijetili da partner neprestano izbjegava razgovarati o problemima, često ignorira vaše pozive, a ne sjećate se ni kada ste posljednji put vodili ljubav, vrijeme je potražite novu ljubav

Nikad nije kasno za novu ljubavNikad nije kasno za novu ljubavUistinu je malo parova koji se mogu pohvaliti da njihova veza funkcionira kao na početku, međutim godine provedene zajedno nisu opravdanje za manjak ljubavi i poštovanja. Ukoliko ste i vi primijetili da ste se udaljili jedno od drugoga, najprije pokušajte s iskrenim razgovorom. Međutim, ako se ništa ne promijeni kroz nekoliko dana, ne bi bilo loše da ozbiljno razmislite o prekidu!

1. Ignoriranje poziva

Ukoliko ste primijetili da partner svakodnevno ignorira vaše pozive i poruke, moramo vam reći da imate razloga za zabrinutost. Osoba koja se na početku veze krši obećanja, neće biti u blizini ni kada ćete ju najviše trebati.

2. Verbalno zlostavljanje

U posljednje vrijeme sve je više žena koje trpe ovakav oblik zlostavljanja, a stručnjaci neprestano tvrde da teška riječ boli više od udarca. Ukoliko ste primijetili da je vaše samopouzdanje u njegovom/njezinom društvu na najnižoj mogućoj razini, savjetujemo da potražite novu ljubav.

3. Svakodnevne svađe

Da muškarci i žene različito funkcioniraju svima je kristalno jasno, međutim svakodnevne rasprave oko nekih sitnica signaliziraju vam da vi jednostavno niste jedno za drugo.

4. Tišina

Ako ste primijetili da vam je ponestalo zajedničkih tema, a ne sjećate se kada ste razgovarali o planovima za budućnost, više je nego očito da ste korak do prekida. Možda će vam biti lakše ako vi napravite prvi korak.

5. Pretjerana briga o izgledu

U posljednje vrijeme sve više vremena provodi u kupaonici, a telefonske razgovore obavlja u drugoj prostoriji, velike su šanse da je partner pronašao novu ljubav.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika