07.07.2010. / 17:10

Autor: Vedrana Rudan

Kuća je spašena od propasti: Hloverka je ipak sjela Šukeru u krilo

Hvala bogu, danas je sve došlo na svoje. Gospođa Novak-Srzić spasila je svoju kuću od propasti, postala je direktorica programa. Gdje se dogodio susret? Koliko je trajao? Da li je gospođa Novak-Srzić lažno vrištala, osamdeset posto žena glumi orgazam? Kako se osjećao gospodin Šuker...

Vedrana RudanVedrana RudanPred mjesec dana gospođa Hloverka Novak Srzić pokušala je, da bi popravila položaj svoje kuće, sjesti u krilo gospodinu ministru financija Šukeru. Trenutak ili dva prije nego ga je zagrlila oko bikovskoga vrata krhka gospođa je izgovorila:"Komercijalno? Želite da ja sad počnem raditi komercijalno?"

Digla se sa stolca pa uputila prema moćnom hrvatskom mužu i mužjaku ali ju je on, uznemiren, odbio riječima:"Vaše je ponašanje odraz stanja i ponašanja u ovoj kući." Što je gospodin ministar Šuker želio reći? Što je gospođa Hloverka željela učiniti?

Ministar nije bio jasan ali smo gospođu Novak-Srzić razumjeli. Ona je bila spremna ne samo sjesti u krilo onom ministru nego i napraviti korak dalje. Svi koji smo gledali filmove u kojima gospodične mušterijama sjedaju u krilo znamo kako to završi. Uvijek mrljom na hlačama dotičnoga gospodina.

Ministar Šuker, one noći u onom Otvorenom, nije bio spreman svršiti pred čitavom nacijom, u njegovim godinama to je i razumljivo. Ni kilogrami koje nosi ne idu mu na ruku. Iako...Položaj koji mu je predložila ljupka Novak-Srzić jedini je mogući položaj koji bi mogao usrećiti ministra.

S jedne strane laka ženska koja ga neće pritiskati, s druge strane krupno tijelo koje se, s obzirom na tlak, povećane masnoće i visok šećer ne smije previše uznemiriti. Pa ipak, ostali smo uskraćeni za jednu mrlju.

Hvala bogu, danas je sve došlo na svoje. Gospođa Novak-Srzić spasila je svoju kuću od propasti, postala je direktorica programa. Gdje se dogodio susret? Koliko je trajao? Da li je gospođa Novak-Srzić lažno vrištala, osamdeset posto žena glumi orgazam? Kako se osjećao gospodin Šuker...

Tko zna da li ćemo ikad saznati? Gospođa Novak-Srzić je dama, zato šuti. Da se bar javi gospodin Šuker? Gledali smo samo peting, zaslužili smo više. A možda bismo morali biti strpljivi. Javit će se gospodin Šuker. Kad mu vrate hlače iz kemijske čistionice.

www.rudan.info

Vezane vijesti

Hloverka ponovno 'uvodi reda' među neistomišljenicima

Hloverka ponovno 'uvodi reda' među neistomišljenicima

Na HRT-u ponovno iskri na relaciji Hloverka Novak Srzić - novinari. Naime, kako piše tportal, Hloverka Novak Srzić upala je u redakciju emisije… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 07.07.10. 18:52

a ovaj joj zabio penis duboko


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 07.07.10. 23:06

Vedric jedno pitanje bili bi mu i ti uzjasila za taj privilegiran polozaj u toj korumpiranoj Televiziji?Uz to sa tim debelim mjesecnim primanjima.


registracija
27/7/09

columbo, 08.07.10. 08:58

Vedro ljubavi, ovaj put sluzbeno, a o mojim patnjama i tvojoj neuzvracenoj ljubavi, nas dvoje cemo nasamo...
Ovako, sto se tice Hloverke, mislim da je tu nesto pobrkano. Naime, ona je htjela nasjesti Sukeru, ali on je pogresan igrac. Nekako, vise baca na makroa, a bas nimalo na Don Juan de Marca. Mislim da je u pozadini tog skeca pravi hrvatski muz, imenom Andrija Hebrang! Kako je ono frojla Danijela kazala - bacio me s nogu na prvi pogled. Ja vjerujem da jest, jer tesko je odoljeti onoj tako neodoljivoj seseljevsko-hebrangovskoj fizionomiji glave, a tek sarmu pri osmjehu...


registracija
23/1/07

boltek, 08.07.10. 09:38

Božek dragi kaj smo do toga došli?
Kak uopće razmatrate kaj bi se dogodilo da je Hlo sjela Šukiju u krilo? Niš. V debelog prasca vse krajši rep.Kaj misliš Vedranica kaj bi se dogodilo da je Šuki sjel u krilo Hlverki? Opet bi ostala fleka, ali s druge strane hlača. To da je Hlo sjela na Šukija podsjeća me na ono kad je vrabac prašil kobilu.
Mene više muči kam je jučer sjela naša dična Hlo.
Onaj Čo mona od Šukija zna kak umiriti Hloverku.
Videl bi je njega u klinču sa gospođom Pusić. Pokazala bi ina njemu ( da nema kamera) gdje pes pizdu nosi.


registracija
28/2/08

lepiaf, 08.07.10. 10:31

sve je to bolje od analnog sexa, a to Hlo debeli ministar i ekipa bez pristanka rade nama ostalima.


registracija
7/9/07

Vinogradar, 08.07.10. 18:21

Odvratno : seks gorile i tvora!


registracija
28/10/08

BLESCOMPANY, 09.07.10. 00:20

MA ŠTO VI Gđo RUDAN INSIUNIRATE O JEDNOM TAKOVOM MAČO MEN-u I UVAŽENOM DRUGU PARDONĆEK Gosn-u , ON JE JEDAN NE BAŠ MALI MEDEK DODUŠE SALAST / KOLIKO BI SE SAPUNA ISCIDILO IZ NJEGA DA MU JE Gđa HLO NAVALILA PIČIT SEX ZAOSTATKE / POMALO PRASAST .
ŠUKERU MAČO MENU NEDAJ SE OVIM ŽENSKINJAMA , ONE ŽILE KIDAJU ZBOG TEBE .
KOJI BI TO PRIZOR BIJA : ŠUKI VAS USPALJEN TOPI SE AL" NEDA SE A HLO PO NJEMU PLAZI , SKAČE , KO ZNA KAD SE RASPALI KOJI BI TEK FRANCUSKI STIL OSTAVIJA ZADIVLJENOST KOD POŠTOVANOG PUBLIKUMA / ZASIGURO BI BILO PUNO ČAK I ZAVIDNIH /


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika