07.07.2010. / 21:30

Autor: Ana Smrečki, Hina

Jandroković o prijevremenim izborima: SDP odgovoran za neodrživo stanje u Zagrebu

Budući da uz funkciju predsjednika gradske organizacije HDZ-a obnaša dužnost ministra u aktualnoj Vladi, poručio je da će se zalagati za pobjedu HDZ-a na parlamentarnim izborima

Jandroković uživa i veliku potporu premijerke KosorJandroković uživa i veliku potporu premijerke KosorI dok oporba zaziva prijevremene izbore u Hrvatskoj, smjenu vlasti na razini Grada Zagreba traži opozicija, koja drži vlast na razini države. Jedini kandidat za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Gordan Jandroković smatra da su Zagrebu potrebni prijevremeni izbori za gradonačelnika i skupštinu. Stanje u gradu nazvao je neodrživim, poručivši da je SDP jednako odgovoran za stanje u kojem se Zagreb nalazi.

Spomenik Franji Tuđmanu u Zagrebu

Obraćajući se sudionicima izborne skupštine zagrebačkoga HDZ-a poručio je da je gradski ogranak te stranke snažna i vjerodostojna alternativa sadašnjoj vlasti, koja je grad dovela na rub financijskog ponora, iznevjerivši pritom povjerenje građana. Kao prioritet u Zagrebu istaknuo je borbu protiv korupcije. Istodobno, učinit će sve da se u Zagrebu podigne spomenik prvome hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu.

Mlad, ambiciozan, pun ideja

Budući da uz funkciju predsjednika gradske organizacije HDZ-a obnaša dužnost ministra u aktualnoj Vladi, poručio je da će se zalagati za pobjedu HDZ-a na parlamentarnim izborima. Jandroković uživa i veliku potporu premijerke Kosor. Smatra da se on može jednako kvalitetno baviti europskim integracijama, ministarstvom vanjskih poslova kao i gradskim odborom HDZ-a. Poručuje da je Jandroković mlad čovjek, pun ambicija, snage i ideja.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 07.07.10. 23:31

Skupi frajeru stotinu tisuca potpisa u Zagrebu, i raspisi referendum za dodatne izbore. Uostalom, tvoj debeli zakonopisac moze ti pomoci. Zove se Vlado Sex, pisac ustava i zakona za vlastite potrebe!


registracija
29/11/09

Ivis, 07.07.10. 23:37

Ako uspijes prikupiti 813 000, dat' cu ti moj glas. Napomena: Ponuda vrijedi 14 dana! POZURI SE!!!!


registracija
27/7/09

columbo, 08.07.10. 02:46

Jaca je, verojatno pri smanjenoj uracunljivosti rekla da je to nesto: mlad covjek, pun ambicija, snage i ideja...Dodao bih i ono najvaznije - podrepaskih manira!
Evo sada ta ljigava ulizica bi da se dokopa funkcije gradonacelnika Zagreba, pa po sanaderovskom receptu lovi na tanku zicu - spomenik Tudjmanu! Eto koje je pameti ta olos, misli na gluposti dok je narod na granici izdrzljivosti. Neka se organizira s profondoumnim Tomcem, Brankom Zvonimirovom i udovom Ankicom pa neka spomenik dizu u Nazorove vile dvoristu...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika