08.07.2010. / 17:20

Autor: Totalsport

Beautifulpeople: Rooney najružniji igrač SP-a

Uz to što je igrao vrlo loše u Južnoj Africi, ostavši bez ijednog pogotka, napadač Manchester Uniteda je ponio i neslavnu titulu u izboru spomenute web-stranice. Dobio je više glasova od Nizozemca Dirka Kuyta i Francuza Francka Riberyja

Wayne RooneyWayne RooneyOko 200.000 posjetitelja internetske stranice Beautifulpeople donijelo je presudu: najružniji nogometaš Svjetskog prvenstva je Wayne Rooney.

Uz to što je igrao vrlo loše u Južnoj Africi, ostavši bez ijednog pogotka, napadač Manchester Uniteda je ponio i neslavnu titulu u izboru spomenute web-stranice. Dobio je više glasova od Nizozemca Dirka Kuyta i Francuza Francka Riberyja.

Birani su i najljepši nogometaši, a pobjedu je odnio kapetan Italije Fabio Cannavaro, ispred Španjolaca Fernanda Torresa i Davida Ville te Portugalca Cristiana Ronalda.

'Ukupno gledajući, najružnija momčad je Alžir, a Engleska je vrlo blizu s najružnijim igračem na planetu Wayneom Rooneyjem. Engleski nogometaši imaju lijepe žene i djevojke, ali to sigurno mogu zahvaliti svojim bankovnim računima koji ih čine znatno atraktivnijima', okrutno je objasnio direktor web-stranice Greg Hodge.

Osim Alžira i Engleske, na vrhu u poretku najružnijih momčadi su i Srbija, Sjeverna Koreja, Australija i Švicarska. Najljepše reprezentacije su Brazil, Danska, Francuska, Italija, Španjolska i SAD.

Vezane vijesti

Ne šali sa Sir Alexom!

Ne šali sa Sir Alexom!

To će vjerojatno biti jedno od najskupljih pića u životu Waynea Rooneyja. Nogometna zvijezda Manchester Uniteda nije smjela na Staru godinu igrati… Više

Komentari

registracija
28/5/10

ckane, 08.07.10. 22:25

Doista je ružan ko' vrag... uostalom, kao i veči dio britanaca...


registracija
30/5/10

Heli, 09.07.10. 02:38

Ako nisi lijep a imas para, lako ces nadoknaditi nedostatak ljepote.To dobro znaju zgodne cure, jer se lijepe za dobar novcanik a ljepotu mogu naci kad god pozele.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika