09.07.2010. / 16:05

Autor: Ivica Medo, Totalsport

Dudu ostaje u Arsenalu: Arsene Wenger vjeruje u Eduarda

"Eduardo je postigao pet golova za Arsenal tijekom prošle sezone, a Wenger vjeruje da će sljedeće sezone napadač biti u mnogo boljoj formi", istaknuto je na web stranici Arsenala

Eduardo da SilvaEduardo da SilvaSlužbena internetska stranica Arsenala napravila je osvrt na prošlu sezonu u engleskom nogometnom prvenstvu kroz učinak hrvatskog napadača Eduarda da Silve.

"Sezona 2009/10. bila je prva puna Eduardova nakon što se oporavio od zastrašujućeg loma noge zadobivenog u susretu protiv Birminghama 2008. godine. Ipak, i u samoj završnici sezone Arsene Wenger (menadžer) priznao je da se hrvatski napadač 'još uvijek nalazio na putu oporavka od te ozljede'", piše na web-stranici londonskog kluba.

"U studenom je potpisao novi višegodišnji ugovor s klubom, a uz ozljede Nicklasa Bendtnera i Robina van Persieja dobio priliku u startnoj momčadi prije no što su ga problemi s preponama udaljili na mjesec dana iz momčadi."

"Eduardo je postigao pet golova za Arsenal tijekom prošle sezone, a Wenger vjeruje da će sljedeće sezone napadač biti u mnogo boljoj formi."

- Još je uvijek na putu oporavka. Nije ondje gdje je bio prije ozljede, ali znakovi su pozitivni. Sve je bolji i bolji, a i znali smo da će mu biti potrebno mnogo vremena.

- Nemojte zaboraviti da je imao drugu operaciju krajem prošle sezone koja je bila od velike važnosti da se vrati u svoje staro izdanje budući da ga je ozljeda izbacila iz ritma - priča francuski strateg momčadi.

Pod podnaslovom "Najbolji trenutak" podsjeća se da na utakmicu Standarda i Arsenala iz Lige prvaka. Nakon vodstva domaćina iz Liegea 2-0 u petoj minuti sve je nalikovalo na poraz "topnika", da bi Eduardo "pomogao preokrenuti rezultat. Konstantno je zadavao probleme obrani Standarda" i bio strijelac pobjedničkog gola.

"Igrao je ključnu ulogu u povratku momčadi", piše Arsenal.com.

Vezane vijesti

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo da Silva priznao je u izjavi za Marcu koliko je impresioniran europskim i svjetskim prvacima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika