12.07.2010. / 12:52

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Raspad 'kukuriku koalicije' i povratak Mesića u politiku

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojem će bivši predsjednik oformiti svoj tim i tako htjeti aktivno sudjelovati na političkoj sceni. Bivši ministar gospodarstva također ponovno zauzima naslovnice, a pridružuje mu se i bivši premijer

Stjepan MesićStjepan MesićU hrvatskoj politici svaki dan prepucavanja. Oporba snažno omalovažava vladu i premijerku Jadranku Kosor, međutim time štetu nanose i sebi. Njihovi skandali proizašli iz borbe za moć nanijeti će štetu pojedinim liderima, a pokušaj ujedinjenja propada.

Kriza autoriteta je sada naglašena i ulazi u fazu kada će rezultati izlaziti van poput duhova iz boce. Aktivne su vijesti oko bivšeg predsjednika koji će oformiti svoj tim i tako htjeti aktivno sudjelovati na političkoj sceni. Bivši ministar gospodarstva također ponovno zauzima naslovnice, a pridružuje mu se i bivši premijer.

Porezne mjere, rasprave o financijama do sada i potezima države i banaka, pogotovo centralne banke koja će svojim mjerama i odlukama olakšati bankama poslovanje i kreditiranje. Ministar zdravstva nije dugo bio eksponiran pa će sada to aktivnije činiti. Pritisak medija ide na ministra prometa i ponovno se aktualiziraju neki već zaboravljeni slučajevi u kojima se traži njegova odgovornost.

Premijerka mora ponavljati oštre istupe i javnu kritiku, ovaj puta vezanu za financije i stavljanje na mjesto ministra financija. Usprkos svemu kod nje je očigledan optimizam, tako i treba. A osobno dobiva još jedno ugodno priznanje. Čak će biti nekih novina u izgledu (odjeća ili frizura), imidžu općenito.

Solarna eklipsa koja je bila nedjelju 11. donosi nove situacije u svijetu: Los Angelesu i Kaliforniji će zaprijetiti potresi s plimnim valovima, bolest i smrt ugledne osobe. U Japanu se očekuju smjene u vladi, vrhu države i također potresi. Jakarta, Bankok pa linija koja se nastavlja prema Kini i Mongoliji ukazuje na vjetrove, trovanja i ekološke probleme, zagađenja, padanje zrakoplova.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

registracija
12/7/10

Ivandija, 12.07.10. 13:14

evo ovakovi starci unistavaju Hrvatsku------kao d au Hrvatskoj nema ineteligencije i u Dijaspori, pa nam trebaju starkelje.....


registracija
9/5/10

lolobrigita, 12.07.10. 13:44

J.... dijsporu!


registracija
12/7/10

Ivandija, 12.07.10. 13:57

Hrvatska zapadna Dijaspora ima vise KVALIFICIRANIH I KVALITETNIH HRVATA nego u Hrvatskoj , eto pokrase vas vasi,ahahahhahaha SAD OPALITE PO HERCEGOVCIMA I DIJASPORI,hahaahahahhahah GLUPOG NARODA.....JEBALE VAS VASE KOMUNJARE,,,,,


registracija
30/6/10

petrus7, 12.07.10. 16:03

zašto komentirate ovu kad dosada ništa nije pogodila. Pogledajte stare prognoze i vidjet ćete. Ja ju pratim dulje vremena.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika