12.07.2010. / 16:22

Autor: Totalsport

Berlusconi: Može se reći da je i Italija svjetski prvak

- Španjolska je svjetski prvak. Radi se o mediteranskoj naciji, kao što smo i mi. Dakle, može se reći i da smo mi postali svjetski prvaci - čudnu je konkluziju izvukao Berlusconi u razgovoru s novinarima nakon finala SP-a u kojem je "furija" pobijedila Nizozemsku s 1-0

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiNa neobičan je način, nakon kraha "azzurra" na Svjetskom nogometnom prvenstvu, svoje sunarodnjake pokušao utješiti talijanski premijer Silvio Berlusconi.

Vlasnik Milana tvrdi, naime, da je uspon Španjolske na svjetski tron melem na ranu Talijana i da je to zapravo jednako kao i da je Italija postala svjetski prvak?!

- Španjolska je svjetski prvak. Radi se o mediteranskoj naciji, kao što smo i mi. Dakle, može se reći i da smo mi postali svjetski prvaci - čudnu je konkluziju izvukao Berlusconi u razgovoru s novinarima nakon finala SP-a u kojem je "furija" pobijedila Nizozemsku s 1-0.

Italija je kao branitelj naslova u Južnoafričkoj Republici ispala već u prvome krugu, osvojivši tek dva boda remijima protiv Paragvaja i Novog Zelanda, dok je u odlučujućoj utakmici senzacionalno poražena od Slovačke (3-2).

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika