18.07.2010. / 23:28

Autor: Ana Smrečki

Sigurna luka: Zadarski HSLS-vci traže ostavku Darinka Kosora i nude se HDZ-u

Kosor ni najmanje ne sumnja da će se stranka održati. Pritom poručuje da dosada ni jedan ogranak HSLS-a nije prešao u HDZ. Ipak, u vladajućoj se stranci priča da se Zrilić, otkako je HSLS prestala biti parlamentarna stranka sam nudio HDZ-u

Najnoviji događaji u stranci čelnika Darinka Kosora nimalo ne zabrinjavajuNajnoviji događaji u stranci čelnika Darinka Kosora nimalo ne zabrinjavajuNakon što je HSLS izašao iz vladajuće koalicije, počelo se spekulirati o konačnom padu te stranke. Naime, nagađa se da potpredsjednik HSLS-a Stanko Zrilić s Božidarom Kalmetom dogovara prelazak u HDZ. Zrilić sve demantira i poručuje da se s Kalmetom nisam vidio šest mjeseci, piše Večernji list. Ipak, otkriva da je na sastanku predsjednika županijskih organizacija HSLS-a zatražio od predsjednika Darinka Kosora da se povuče s mjesta predsjednika stranke.

Žmegač ili Bdimir umjesto Kosora

Za tu je poziciju preporučio dva kandidata: Davora Žmegača ili Josipa Budimira. Poručuje da u tome ima podršku deset županijskih organizacija, među kojima su i sisačko-moslavački te varaždinski ogranak stranke. Njihovi predsjednici to demantiraju, poručujući da se radi o spinu. Najnoviji događaji u stranci čelnika Darinka Kosora nimalo ne zabrinjavaju. Poručuje da ga je na sastanku predsjednika od dvadeset županijskih organizacija podržalo njih 19.

HSLS će se sigurno održati

Priznaje da je protiv njega bio samo ŽO Zadarske županije, u kojem je predsjednik Stanko Zrilić. Naglašava i da priče o tome da se brojni ogranci liberala okreću protiv Kosora s namjerom prelaska u HDZ jednostavno ne drže vodu. Ni najmanje ne sumnja da će se stranka održati. Pritom poručuje da dosada ni jedan ogranak HSLS-a nije prešao u HDZ. Ipak, u vladajućoj se stranci priča da se Zrilić, otkako je HSLS prestala biti parlamentarna stranka sam nudio HDZ-u.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
16/6/10

nosonja, 19.07.10. 07:14

Kurve se same nude.


registracija
14/11/07

laufer, 19.07.10. 10:01

Izlazak iz koalicije znači i odlazak "kadrova" HSLS sa državnih jasli.
Kako je velika većina tih likova u politici isključivo zbog prakse "u se na se i poda se", jasno da im se potez Kosora ne sviđa i "iznenada" svi otkrivaju veliku ljubav prema HDZ.
Fuj.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika