19.07.2010. / 12:42

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Smjene u policiji, a premijerka gubi živce

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojem će premijerka biti pod pritiskom zbog dokumenata i eksplodirati od bijesa zbog toga i zbog nepravednih zakulisnih igara koje nije imala pod kontrolom. Iz guvernerovog ureda stižu ljutite optužbe i frustracija

Jadranka KosorJadranka KosorPlanete su se ponovno grupirale pa započinju finalni ciklus promjena kod svih političkih i ekonomskih čimbenika koji nisu uspjeli riješiti svoje probleme iz temelja. Okrenuti novu stranicu nije lako ali se to mora učiniti. Ono što čovjek ne učini sam planete ga prisile sa vrlo konkretnim i bolnim događajima. U ekonomiji do kraja idu bolni rezovi tj. bankroti. Novi modeli ponašanja u ekonomiji moraju započeti a isto tako i među moćnicima u politici. Tračevi u medijima imaju svoj nastavak. Političke smicalice koje imaju za cilj samo ugrabiti moć ili zadržati moć. To se upravo otkriva ovih dana.

Eskaliraju problemi s kladionicama. Avionski prijevoz je ponovno problematičan: avioni će biti otimani, prisilno će slijetati zbog kvarova. Štrajkovi će ih omesti i mnogi će morati preusmjeravati svoja putovanja.

Eksplozije prijete, a kako je vruće i veliki požari. O teškim prometnim nesrećama s kamionima i vlakovima da se ne govori. Problemi zahvaćaju policijske redove i tu će biti smjena. Zbog loših ili bolje rečeno dogmatičnih naredbi vladajućih struktura dalje eskaliraju sukobi sa pojedinim buntovnicima i skupinama i to sa elitom.

Premijerka će biti pod pritiskom zbog dokumenata i eksplodirati od bijesa zbog toga i zbog nepravednih zakulisnih igara koje nije imala pod kontrolom. Iz guvernerovog ureda stižu ljutite optužbe i frustracija. Osjeća se nekako izigran i prevaren, razočaran. Njegove vrlo stroge i teške izjave izazvati će polemiku sa stručnjacima.

Ovo je tjedan pripreme za završne obračune autoriteta. Oporba napada ali nema argumenata, pa će i oporbeni pojedinci biti u nemilosti. Zajedno ćemo svjedočiti priličnom kaosu i sa druge strane nemilosrdnosti onih koji imaju moć i osjećaju da je gube. Samoubojstva će također za neke ljude biti izlaz iz situacije koju nisu uspijevali ili htjeli na vrijeme riješiti. Lijepe stvari događati će se sa mladim ljudima poput sportaša, bogataša velikog srca. Neki ljudi koji su dugo čekali na pravdu sada će je napokon i dočekati.

Čuvajte vaše zdravlje i živce koliko god možete jer cijela globalna situacija i ove ljetne vrućine vrlo su naporni i rizični za psihičko i fizičko zdravlje.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

registracija
12/7/10

Ivandija, 19.07.10. 13:21

Premijerka radi sve sto joj narede iz EU-a;ahahahahhaha NISTA SVOJOM GLAVOM--KOJA JE TO PARANOJA U HRVATSKOJ---UVIJEK NAM DRUGI KOMANDIRAJU;smjesno ........NIKAD SVOJ NA SVOME


registracija
30/6/10

petrus7, 19.07.10. 17:10

ma nemoš ti pogoditi ni što ćeš sutra jesti


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika