20.07.2010. / 07:00

Autor: Extra

Branka i Hrvoje Krstulović: Svađa usred restorana

Iako godinama slove kao skladan bračni par, poduzetnik i njegova supruga, bivša Miss Hrvatske, glasnim prepirkama prošle su srijede ostavili bez teksta sve prisutne u zagrebačkom restoranu Bocca Marea

Branka i Hrvoje HrstulovićBranka i Hrvoje HrstulovićI nače skladan par, Hrvoje i Branka Krstulović svojim su ponašanjem u srijedu navečer začudili goste zagrebačkog restorana Bocca Marai.

Iako su bili na javnom mjestu i u društvu još jednog para, supružnici su se pred svima - posvađali. Prepirka i uvrede bili su dovoljno glasni da ih čuju svi koji su sjedili za stolovima u njihovoj blizini.

Među ostalim gostima u tom trenutku bili su tamo Zdravko i Zoran Mamić, poduzetnik i vlasnik zlatarni Paško Dodić te još desetak ljudi koji su u Bocca Marai došli na večeru. Mnogi od njih vidljivo su ostali zatečeni kada su se pojavili supružnici Krstulović i još prije nego što su sjeli započeli razgovor koji nekima nije bilo ugodno slušati.

Kako nam je prepričao jedan od prisutnih, posvađali su se oko banalne stvari, a Hrvoje Krstulović obraćao se Branki svisoka.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika