19.07.2010. / 17:21

Autor: Andrea Belin

Žene su najprivlačnije u 31. godini života

Muškarci smatraju da su žene najprivlačnije u kasnim dvadesetima, odnosno ranim tridesetima jer su u tim godinama imaju višak samopouzdanja, za razliku od djevojaka u dvadestima čija se privlačnost temelji samo na fizičkom izgledu

Kylie MinogueKylie MinogueIako se do nedavno smatralo da su žene u ranim dvadesetima najprivlačnije pripadnicima jačeg spola, najnovije istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji je pokazalo da muškarci ipak smatraju da prava ljepota pripadnica ljepšeg spola ipak dolazi iznutra, odnosno najviše ih uzbuđuju žene u ranim tridesetima.

Naime, muškarci smatraju da su žene najprivlačnije u kasnim dvadesetima, odnosno ranim tridesetima jer su u tim godinama zrelije i pune samopouzdanja, za razliku od djevojaka u dvadesetima čija se privlačnost ipak temelji samo na fizičkom izgledu.

Na pitanje kada su žene najprivlačnije, većina ispitanika je izabrala 31-godišnje pripadnice nježnijeg pola. Da prava ljepota dolazi iznutra smatra čak sedamdeset posto muškaraca dok se tri posto manje ipak oprijedjelilo za fizički izgled.

Doduše, i pripadnice ljepšeg spola su priznale da se s godinama osjećaju privlačnijima i sigurnijima. Inače, u istraživanju sudjelovalo je nešto više od dvije tisuće muškaraca i žena.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 14.08.10. 00:00

Nade se jos meda i u tim godinama???


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika