22.07.2010. / 07:17

Autor: Nacionalova redakcija

Poziv na hrvatsko more: 'Letujte tamo gde su vam roditelji ratovali'

Slika jumbo plakata s navedenim sadržejem se munjevito proširila Twitterom te drugim društvenim mrežama i postala pravi hit. Eto, još malo besplatne promocije Damiru Bajsu i hrvatskom turizmu, ma kakva god ona bila

Foto: TwitterFoto: Twitter"Tako lepa, a tako blizu" turistički je slogan s kojim su Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica nastupili u Srbiji, tržištu od kojeg je ministar Damir Bajs puno očekivao ovoga ljeta.

U Srbiji su gotovo sve važnije prometnice preplavljene jumbo plakatima Hrvatske turističke zajednice na kojima se ljude poziva da se zapute prema Jadranu. U tu je svrhu predstavljen i novi plakat s novim sloganom.

HTZ sada Srbe poziva natpisom "Letujte tamo gde su vam roditelji letovali". Ako izaberu dolazak u Hrvatsku, Srbima se nudi i dodatna pogodnost - godišnji mogu platiti na rate sve 'do decembra'.

No, očito je kako se nekome ova ideja nije svidjela pa je nepoznati autor malo intervenirao na slogan, pa on po novome glasi: ''Letujte tamo gde su vam roditelji ratovali'.

Slika jumbo plakata s navedenim sadržejem se munjevito proširila Twitterom te drugim društvenim mrežama i postala pravi hit. Eto, još malo besplatne promocije Damiru Bajsu i hrvatskom turizmu, ma kakva god ona bila.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
17/6/10

jjkeizerin, 22.07.10. 17:18

Ocito ima ljudi koji i dalje bez ikakvih smetnji u svijesti vide i znaju kako zapravo stvari stoje!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika