23.07.2010. / 21:17

Autor: Ana Smrečki

Nakon Remetinca Polančec planira na more: Nakon odmora slijedi prava borba

Polančec će za par dana otići na more, a za današnjeg kratkog susreta Nobilo mu je savjetovao da sljedećih 15 dana ne razmišlja previše, te da se dobro odmori. Nakon toga slijedi priprema obrane, koja će nema sumnje biti i više nego zanimljiva

Polančec je prvi dan na slobodi viđen u shoppingu sa suprugom JasminkomPolančec je prvi dan na slobodi viđen u shoppingu sa suprugom JasminkomNakon višemjesečnog pritvora, Damir Polančec slobodan je kao ptica. Mediji pišu da se nakon izlaska iz Remetinca odmah uputio k roditeljima u Koprivnicu, a prvi je dan proveo sa svojom obitelji, a viđen je i u shoppingu sa suprugom Jasminkom. Viđeni su u gradu, a bivši joj je potpredsjednik Vlade pomagao nositi vrećice, a fotografije možete pogledati u našoj fotogaleriji. Polančec tako par dana planira provesti vrijeme u Koprivnici sa svojom familijom, nakon čega kreću na godišnji odmor.

Treba se dobro odmoriti

Iako se spekuliralo da će bivši ministar gospodarstva provesti ljeto u Remetincu, Polančec se ipak seli na Jadran, potvrdio je to za Index.hr njegov odvjetnik Anto Nobilo. Naglasio je da će njegov branjenik za par dana otići na more, a za današnjeg kratkog susreta Nobilo mu je savjetovao da sljedećih 15 dana ne razmišlja previše, te da se dobro odmori. Nakon toga slijedi priprema obrane, koja će nema sumnje biti i više nego zanimljiva.

Polančecu blokirana imovina

Polančec je pod povećalom zbog slučaja Podravka, HEP, reflektora na nogometnom igralištu u rodnim Đelekovcima, te naručivanja i plaćanja 500 tisuća eura za studiju od 19 stranica koja je dijelom prepisana iz novina. Polančecu je zagrebački Županijski sud blokirao nekoliko milijuna kuna vrijednu imovinu. Riječ o uobičajenom postupku, a USKOK je blokadu zatražio osiguranja naknade moguće štete.

Vezane vijesti

Nismo kriminalci, nego nesposobni

Nismo kriminalci, nego nesposobni

Proći će još dosta mjeseci, možda i godina, prije nego što hrvatska javnost dobije konačni sudski odgovor na pitanje je li bivši premijer Ivo Sanader… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika