24.07.2010. / 09:18

Autor: Totalsport

Ponovno u akciji: Cameron Diaz poljupcem čestitala Albertu Contadoru

Tijekom etape u petak do Bordeauxa bicikliste su iz automobila pratile i dvije holivudske glumačke zvijezde. Cameron Diaz i Tom Cruise promoviraju svoj novi filmski hit po Francuskoj, a u petak su se zatekli u Bordeauxu, te tako pratili ono u što su vrlo vjerojatno loše upućeni

Cameron DiazCameron DiazŠpanjolski biciklist Alberto Contador sve je bliže novom naslovu pobjednika na Tour de France. Još su mu dva dana samo ostala do treće "žute majice" u karijeri.

U ukupnom redoslijedu ima osam sekundi prednosti pred Luksemburžaninom Andyjem Schleckom, no konačna potvrda slavlja Španjolca mogla bi se (i trebala) dogoditi tijekom subotnjeg kronometra (52 kilometra) u kojem daleko bolje figurira od Schlecka.

Tijekom etape u petak do Bordeauxa bicikliste su iz automobila pratile i dvije holivudske glumačke zvijezde. Cameron Diaz i Tom Cruise promoviraju svoj novi filmski hit po Francuskoj, a u petak su se zatekli u Bordeauxu, te tako pratili ono u što su vrlo vjerojatno loše upućeni.

No, to nije bila prepreka da na kraju etape čestitaju trenutačno vodećem u redoslijedu Albertu Contadoru. Diaz je to učinila sa stilom, odnosno poljupcem, dok je Cruise naknadno pozirao nonšalantno, s jednom rukom u džepu. Contador se, pak, džentlmenski snašao u situaciji, te poklonio glumici cvijeće koje nakon svake etape dobivaju vodeći u redoslijedima, dok je na pitanje je li došao do njenog broja mobitela odgovorio: - Toliko daleko ipak nismo došli.

Vezane vijesti

Contador gubi 4.5 milijuna eura

Contador gubi 4.5 milijuna eura

Pred španjolskim su biciklistom Albertom Contadorom izrazito teški dani. Osim dvogodišnje suspenzije i retroaktivnog brisanja svih rezultata, čeka ga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika