26.07.2010. / 12:53

Autor: Nacionalova redakcija

'Motovun u Zagrebu' od 1. do 7. kolovoza u Movieplexu Kaptol centra

'Poezija' korejskog redatelja Chang-dong Leeja, 'Male lisice' slovačke autorice Mire Fornayove i 'Vosak' redatelja Andrewa Bujalskog samo su neki od filmova koji će se od 1. do 7. kolovoza prikazati u Movieplexu u Centru Kaptol

Za sve one koji nisu u mogućnosti posjetiti 'Motovun Film Festival', od 1. do 7. kolovoza 2010. u Movieplexu u Centru Kaptol održat će se već tradicionalna revija filmova pod nazivom 'Motovun u Zagrebu'.

U glavnom gradu Hrvatske će, među ostalima, po prvi put biti prikazan jedan od najiščekivanijih filmova sezone, najčešće okarakterizan kao šokantan, kontroverzan i zastrašujući, debitantski film Srđana Spasojevića, 'Srpski film'. Zbog eksplicitnih scena nasilja i seksa proglašen je najbrutalnijim filmom u posljednje vrijeme.

'Poezija' korejskog redatelja Chang-dong Leeja, 'Male lisice' slovačke autorice Mire Fornayove i 'Vosak' redatelja Andrewa Bujalskog samo su neki od filmova koji će se od 1. do 7. kolovoza prikazati u Movieplexu u Centru Kaptol. Ulaznice se već mogu rezervirati na www.movieplex.hr ili kupiti na blagajni kina.

Vezane vijesti

'Goli i Bosi': Prodanović i Nobilo otvorili 14. Motovun Film Festival

'Goli i Bosi': Prodanović i Nobilo otvorili 14. Motovun Film Festival

Uz gole i bose volontere, te citiranje Zakona o javnom okupljanju, odvjetnici Anto Nobilo i Čedo Prodanović otvorili su 14. Motovun Film Festival!… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika