Objavljeno u Nacionalu br. 767, 2010-07-27

Autor: Plamenko Cvitić

EKSPANZIJA DOMAĆE OSIGURAVATELJSKE KUĆE

Nova zgrada Croatije u Gospiću

Novoizgrađena gospićka poslovnica Croatia osiguranja pokriva poslovno područje dviju županija: Ličko-senjske i dijela Zadarske županije

ZDRAVKO ZRINUŠIĆ,
predsjednik Uprave Croatia
osiguranja, u Gospiću je održao govorZDRAVKO ZRINUŠIĆ, predsjednik Uprave Croatia osiguranja, u Gospiću je održao govorU povodu Dana grada Gospića, dvije godine nakon postavljanja kamena temeljca vodeći hrvatski osiguravatelj Croatia osiguranje d.d. prošlog je tjedna svečano otvorio svoju novu poslovnu zgradu. Uz prisutnost brojnih uzvanika, zgradu je otvorio potpredsjednik Vlade RH i ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović, u pratnji gradonačelnika Gospića Milana Kolića i predsjednika Uprave Croatia osiguranja d.d. Zdravka Zrinušića. Podružnica Croatia osiguranja u Gospiću djeluje od 1949., najstarija je osiguravateljna kuća u gradu i prema poslovnim rezultatima vodeći je osiguravatelj u županiji, no osim Ličko-senjske, podružnica Gospić danas obuhvaća poslovno područje i dijela Zadarske županije.

Investicija nove poslovne zgrade vrijedna je 13 milijuna kuna, a zgrada sadrži oko 1000 četvornih metara poslovnog prostora raspoređenih na jednu podzemnu i tri nadzemne etaže, a osim prijemnih i administrativnih ureda te dvorana za sastanke, podzemna etaža opremljena je za procjenu šteta na vozilima, čime će osiguranici i poslovni partneri dobiti još kvalitetniju, bržu i suvremeniju ponudu osiguravateljnih proizvoda na jednom mjestu. U Upravi Croatia osiguranja očekuju da bi se kroz razvoj poslovanja u dogledno vrijeme otvorila i mogućnost otvaranja novih radnih mjesta.

Otvaranjem novog Croatijina poslovnog centra u Gospiću ta osiguravateljska kuća nastavlja svoj ovogodišnji uzlazni trend poslovanja: u tek nešto više od dva mjeseca nakon lansiranja novih proizvoda selektivnog kasko osiguranja, gotovo 900 vozača izabralo je policu MINI i FLEKSI kaska Croatia osiguranja kao zaštitu za svoj automobil, a velike uspjehe Croatia osiguranje ima i u osiguranju turista. Naime, svi registrirani turisti koji ljetuju u Hrvatskoj obavezno su zakonski osigurani od posljedica nezgode i nesretnog slučaja, a Croatia osiguranje u tom sektoru osiguranja drži više od 50 posto tržišnog udjela.

Vezane vijesti

J. Kosor prekršila vlastiti antikorupcijski program

J. Kosor prekršila vlastiti antikorupcijski program

Gostujući u emisiji "Nedjeljom u 2" bivši čelnik Croatia osiguranja, Damir Mihanović javno je ispričao sve o aferi Fimi media koju je razotkrio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika