Objavljeno u Nacionalu br. 767, 2010-07-27

Autor: Marko Biočina

Sanader na 'Malo vitra' i ovo ljeto: Bivši premijer krstari oko Hvara i Brača

Njegovi poznanici smatraju kako je vrlo vjerojatno da je bivši premijer odlučio nekoliko dana provesti krstareći u akvatoriju otoka Hvara i Brača te posjetiti bliske prijatelje koji tamo imaju kuće

IVO SANADER već nekoliko godina ljetne praznike provodi krstareći u akvatoriju
srednjodalmatinskih otoka gdje ljetuje niz njegovih prijateljaIVO SANADER već nekoliko godina ljetne praznike provodi krstareći u akvatoriju srednjodalmatinskih otoka gdje ljetuje niz njegovih prijateljaPo svemu sudeći bivši hrvatski premijer Ivo Sanader odlučio je ljetni odmor provesti kao i prošle godine, krstareći Jadranom na motornoj jahti “Malo vitra”.

Naime, ta jahta je prije nekoliko dana isplovila iz splitske ACI marine, a iako nije sa sigurnošću utvrđeno je li se na njoj nalazio Sanader, njegovi poznanici smatraju kako je vrlo vjerojatno da je bivši premijer odlučio nekoliko dana provesti krstareći u akvatoriju otoka Hvara i Brača te posjetiti bliske prijatelje koji tamo imaju kuće.

Tako arhitekt Jerko Rošin ljetuje u Milni na otoku Braču, a zagrebački zubar Mario Zubović posjeduje imanje u mjestu Murvica na istom otoku, pa se može očekivati da će “Malo vitra” posjetiti ta mjesta idućih dana.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
9/5/10

lolobrigita, 27.07.10. 12:16

Ima li negdje za kupiti polovno torpedo?


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 27.07.10. 12:29

sanader je nezaposleni, doktor knjizevnosti bez ikakvih profesionalnih referenci. odakle mu novci za krstarenje. Gorivo za jahtu kosta oko 1000 do 15000 jureka na tjedan.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika