26.07.2010. / 22:32

Autor: Ana Smrečki

Mamić šokirao Ćiru: Namještaju mu njegovi savjetnici kojima bezuvjetno vjeruje

Ćiro iza daleke Kine poručuje da Mamiću namještaju njegovi savjetnici kojima on iz nekog razloga bezuvjetno vjeruje. Otkriva i da je zbog Mamića morao u daleku Kinu, pa se pita što mu to nije bilo dovoljno

Ćiro je šokiran posljednjim Mamićevim uvredamaĆiro je šokiran posljednjim Mamićevim uvredamaNajnovije eskapade čelnog čovjeka Dinama Zdravka Mamića malo koga su ostavile ravnodušnim. Reakcije stižu sa svih strana, a osim prozvanih novinara i izdavačkih kuća reagirao je Ćiro Blažević, legenda hrvatskog nogometa, s trenutnom adresom u Kini. Jutarnji list objavio je komentar Mladena Plešea koji smatra da je Mamić najnovijom tezom da je EPH htio preuzeti Dinamo, nadmašio samoga sebe.

Pritom se pita što bi točno EPH s Dinamom? Pustio na teren Denisa Kuljiša, Inoslava Beškera i Tomislava Židaka. Pleše piše da su Mamić i Dinamo problem vlasnika, odnosno države i grada, koji sramotu s Maksimira financiraju s novcem poreznih obveznika. Najnoviji javni nastup Zdravka Mamića vidi kao uhvaćenoga koji upire prstom na druge i dere se 'držite lopova'.

Mamić vješt manipulator

Sličan stav ima i Igor Flak iz Večernjeg lista, kojeg Mamićeve uvrede ponovno nisu zaobišle. U pomalo privatnom komentaru Flak piše kako je njegov otac kućni prijatelj s Mamićima. Pritom mu poručuje, 'Mamiću ako ste čisti istine se ne trebate bojati'. Kako kaže, ne bole ga psovke i uvrede na njegov račun, ali ga smeta napad na profesiju u koju još uvijek vjeruje.

Mamiću poručuje da je vješt manipulator, koji je još jednom uspio svu pozornost s vitalnih problema prebaciti na novinare. Respektirajući čitatelje lista za koji piše, ističe da će i dalje pratiti u stopu sve poteze braće Mamić, da će bilježiti svako njihovo saslušanje, Dinamovu utakmicu i svaki transfer.

Čelni ljudi hrvatskog nogometa u strahu

Flak podsjeća Mamića da svojim pisanjem nije zaradio ni jahtu, ni Bentley, ni puste milijune, niti je zaposlio cijelu svoju obitelj i prijatelje. Smatra da su odlaskom Zorana Mamića na saslušanje u Nyon glavni protagonisti hrvatskog nogometa zapravo u velikom strahu, budući da se očitovanja mnogih anonimnih osoba još uvijek skrivaju od hrvatske javnosti.

Iz daleke Kine reagirao je i Ćiro Blažević, kojemu je Mamić zamjerio iskaz Uefinim istražiteljima u Grazu. Uz uobičajene uvrede, Mamić mu je poručio da mu 'ne treba ni četnik ni Ahmadinedžad kad ima Hrvata, Ćiru za kuma'. Ćiro je blago rečeno šokiran. Za Jutarnji list poručuje da nikada nije rekao ni jednu krivu riječ o Mamiću. Naglašava da su za Mamićevo ponašanje krivi svi oni koji mu godinama oprašataju.

Ćiro zvao Mamića na mobitel

Nakon posljednjeg medijskog istupa, Ćiro ga je pokušao dobiti na mobitel, ali bezuspješno. Otkriva da ga je samo želio pitati što mu je to trebalo. Smatra da mu namještaju njegovi savjetnici kojima on iz nekog razloga bezuvjetno vjeruje. Otkriva i da je zbog Mamića morao u daleku Kinu, pa se pita što mu to nije bilo dovoljno.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 26.07.10. 23:15

Dobro je, vrazji je dobro da imamo Mamica...Barem znamo dubinu kaljuze u kojoj se nasa drzava valja...


registracija
28/11/09

gin, 27.07.10. 00:29

Oče li više netko strpati u Remetinec tog kretena?
ili treba stvoriti Elliota Nessa !!!


registracija
29/11/09

Ivis, 27.07.10. 08:49

"Budala"


registracija
8/7/10

Maroje, 27.07.10. 11:35

Kaže ljigavcima što ih spada. Bravo Mamiću !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika