27.07.2010. / 12:56

Autor: Tonko Vulić

Antonija Blaće: Tajna dobrog izgleda u bikiniju

Poznata voditeljica svjesna je da na televiziji uvijek mora izgledati odlično, stoga redovito ulaže u sebe. Ne misli da je itko premlad za pomlađivanje, redovito tretira celulit i vjeruje kako su njezine pjegice seksi samo na njegovanom licu....A da bi zablistala na plaži sredila se, kako kaže, od glave do pete

Antonija Blaće; Foto: Martina CvekAntonija Blaće; Foto: Martina CvekPred odlazak na godišnji odmor, Antonija Blaće, popularna voditeljica RTL Televizije, odlučila je dotjerati svoj izgled najnovijim kozmetičkim tretmanima dostupnim u Beauty Centru Božica, koji se već godinama brine o njenom izgledu, frizuri i šminci.

Uvijek nasmijana Šibenčanka, koja je svoj uspon među zvijezde započela sudjelovanjem u prvoj sezoni Big Brothera, ovog se ljeta odlučila na tretmane: Intra Derma, EpilMoon EX te D- Age, koji se odlikuju izuzetnom učinkovitošću te relativnom kratkim vremenom potrebnim za postizanje vidljivih rezultata, što je Antoniji zbog njena posla izuzetno važno.

Bikini ne voli celulit

IntraDerma najpopularniji je i najtraženiji uređaj visoke tehnologije iz linije Rainbow Line čiji je princip djelovanja zasnovan na radiofrekvenciji te omogućuje tretiranje raznih nepravilnosti na koži kao i potkožnog i dubokog tkiva. Namijenjen je za zatezanje i relaksaciju kože lica, uklanjanje površinskih i dubokih bora, ožiljaka od akni, uklanjanje tragova starenja ali i za značajnije "zahvate" na tijelu kao što su: tretiranje celulita, oblikovanje tijela te nakon postupka liposukcije.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Zdravog života!

Vezane vijesti

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Europski i australski znanstvenici otkrili su četiri nova gena koje se povezuje s najčešćim oblikom migrene, što upućuje na njezin nasljedni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika