28.07.2010. / 09:36

Autor: Vedrana Rudan

Da nema Mamića, Hrvatska bi bila Zemlja Začepljene Labrnje

Da li se Mamićevo urlanje može shvatiti kao širenje mržnje i poticanje na nasilje? Nikako. Poznato je iz povijesti i literature da kurac nije oružje, jebanje majke i oca širenje je ljubavi, a ako se još i dereš na svim ekranima, radiopostajama i portalima onda ta ljubav dobija posebnu težinu

Vedrana RudanVedrana RudanU subotu je neki riječki klinac, javlja Novi list, krenuo na utakmicu Rijeka-Split, na sebi je nosio majicu na kojoj su bila četiri slova A.C.A.B, "All cops are bastards" iliti u prijevodu, "svi drotovi su kopilad." Policija nije gubila vrijeme, tatu je prijavila sucu za prekršaje jer je balavac svojom majicom širio mržnju i pozivao na nasilje, a otac će morati platiti nekoliko tisuća kuna kazne.

Da, dečkić neće smjeti odlaziti na utakmice riječkog prvoligaša a ni na one koje bude igrala reprezentacija Hrvatske. Sve je to u skladu sa Zakonom o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima. I? Šta se dogodilo?

Da li su Riječani reagirali na ovo skidanje majice? Jesu, onako kako su Zagrepčani reagirali na zabranu hodanja Varšavskom. Gromkom šutnjom. Zanimljivo je kako u našoj zemlji malo ljudi glasno govori. Da se povremeno ne javi gospodin Zdravko Mamić, športski djelatnik, Hrvatska bi bila Zemlja Začepljene Labrnje.

Srećom, imamo gospodina Zdravka koji svim hrvatskim športskim novinarima jebe, najprije mater, pa oca. Onda im pojedinačno jebe oca, pa mater. Već godinama mnoge nabija na svoj spolni organ koji stoji čvrsto kano klisurina.

Dok se njegov vlasnik dere on ubada sve oko sebe. Ne samo roditelje svih novinara nego i rodbinu mnogih športskih djelatnika. Njegovom đoki ovih dana nije pobjegao čak ni legendarni Ćiro. I svome ga je kumu stavio glasno i bez milosti.

Da li se Mamićevo urlanje može shvatiti kao širenje mržnje i poticanje na nasilje? Nikako. Poznato je iz povijesti i literature da kurac nije oružje, jebanje majke i oca širenje je ljubavi, a ako se još i dereš na svim ekranima, radiopostajama i portalima onda ta ljubav dobija posebnu težinu.

Mamić, najveći jebač rodbine na ovim prostorima, osoba je kojom se bavi njemačka policija. Dečkićem iz Rijeke njemačka se policija nikad ne bi bavila, ona misli da postoji razlika između lopina koje su ukrale milijune eura i maloljetnih nosača otkačenih majica.

Iz ove vesele riječke priče naučili smo nešto. Svi koji u Hrvatskoj vole majice smiju odlaziti na utakmice, šetati Varšavskom i putovati voljenom zemljom samo ako im na majici piše Fuck Me.

Rudan.info

Vezane vijesti

"Dabogda te majka rodila": Beskompromisno o tabu temama

"Dabogda te majka rodila": Beskompromisno o tabu temama

U subotu 31. ožujka 2012. u riječkom HKD Teatru održat će se premijera predstave "Dabogda te majka rodila", nastale prema istoimenom romanu Vedrane… Više

Komentari

registracija
25/6/10

uran54, 28.07.10. 10:40

živa istina i zato svaka čast


registracija
12/7/10

Ivandija, 28.07.10. 11:17

MOZDA VECINA HRVATA I NEZNA PRICATI,ahahahhahahah TREBA IH UCITI,......U HRVATSKOJ SU KOMUNJARE NAPRAVILE VECI APARAT NEGO U BIVSOJ VAM JUGI,ahhaahhahahah PISNES GOTOV SI.....TO JE DEMOKRACIJA NA KOMUNISTICKI NACIN,ahahahahhhahah


registracija
27/6/10

cuci, 28.07.10. 12:33

a slusaj, moze blejati do mile volje jer nasuprot njemu sjede imbecili strasljivi da nekazem novinari... da mu netko odgovori na njegov nacin i pritom odvali kutnjake (kroše) uvjeren sam da bi se istog trena pomokrio u hlacama i sakrio u misju rupu. ovako gospodo imbecili da nekazem novinari, uzivajte u ovoj nakaradnoj pojavi...


registracija
28/7/10

AngelinaB, 28.07.10. 14:26

Ovu Rudanicu da je nema trebalo bi je izmisliti.Bravo curo čista desetka.


registracija
27/7/09

columbo, 28.07.10. 18:26

Dobro je imati Mamica, jer bar znamo razinu do koje se mozemo spustiti u ovoj kaljuzi od drzave...A novinari, onako jadni i ponizeni bas nisu ni zasluzili boljeg Mamica. Stojeci ponosito kao klisurine, Dinamovu dog bossu su bili idealan stup za zapisavanje! I neka su, bas kao i uvjek, uostalom...


registracija
10/11/09

ruvil, 28.07.10. 22:56

Nadam se da ce i Mamicu neko jedan dan zacepiti labrnju!


registracija
23/1/07

boltek, 29.07.10. 08:15

Bravo pucica
Jebanje je od Boga dano. Kad je Adama i Evu teral iz raja rekel im je: - Idite i množite se . Što je daleko finiji izraz za idite i jebite se. Kak bi se inače razmnožavali.
Zato ne razmem kaj se toliko buke diže. kad Mamič ima puna usta pičke, kurca i jebačine. Ne razmem te novinare kaj se bune kad im Mamić jebe oca i mater.Kaj ni bolje da to dela on, nego nedaj bože Šuker, barba Luka ili Šeks kaj ima nos kak patliđan. Ipak je Mamić malo zgodniji.
No postoji i ona. Tko jebe taj i najebe. Tak se bu i sa Zdravkecom dogodilo. Samo treba dojti na red. Ipak su brojniji i "opasniji" ti mali dečeci, ali novinari kaj nose natpise na majicama kad idu u vladu nekaj delat.
Stoga da ne bi diral u patriotske osjećaje idem reči ženi da mi skine natpis s prednje strane gača.
Neću reči kaj je pisalo.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika