28.07.2010. / 15:22

Autor: Totalsport

Ahmadinežad: Hobotnica Paul je simbol dekadencije Zapada

- Ta je hobotnica simbol dekadencije i rasula među našim neprijateljima. On je simbol svega što je loše u zapadnom svijetu. Promiče zapadnu propagandu i praznovjerje. Oni koji vjeruju u takve stvari ne mogu biti vođe nacija koje streme, poput Irana, ka ljudskom savršenstvu i ljubavi prema svetim vrijednostima - poručio je Ahmadinedžad

Mahmud AhmadinedžadMahmud AhmadinedžadIranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad jedan je od najvećih kritičara zapadnog svijeta, a u svojem je posljednjem napadu na "truli zapad" okrznuo i hobotnicu Paula koji je slavu stekao tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi.

Mekušac koji živi u akvariju Sea Life u Oberhausenu istaknuo se maksimalnim učinkom u prognozama ishoda utakmica južnoafričkog Mundijala, a otada ne silazi s naslovnica svjetskih medija.

Novih pet minuta slave Paulu je dao Ahmadinežad koji je dotičnu hobotnicu opisao kao primjer svega lošega što danas predstavlja zapadni svijet.

- Ta je hobotnica simbol dekadencije i rasula među našim neprijateljima. On je simbol svega što je loše u zapadnom svijetu. Promiče zapadnu propagandu i praznovjerje. Oni koji vjeruju u takve stvari ne mogu biti vođe nacija koje streme, poput Irana, ka ljudskom savršenstvu i ljubavi prema svetim vrijednostima - poručio je Ahmadinedžad.

Vezane vijesti

Kina pozivas Iran na "fleksibilnost i pragmatičnost"

Kina pozivas Iran na "fleksibilnost i pragmatičnost"

Kineski predsjednik Hu Jintao pozvao je u petak svog iranskog kolegu Mahmuda Ahmadinedžada da bude "fleksibilan" i "pragmatičan" u pregovorima o… Više

Komentari

registracija
12/7/10

Ivandija, 28.07.10. 15:27

CUDNI IAKO NEKI IZVORI TVRDE DA ON IMA I ZIDOVSKE KRVI U SEBI,.........


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika