29.07.2010. / 21:50

Autor: Ana Smrečki, Hina

Noć na slobodi: Iz pritvora večeras pušteni svi aktivisti iz Varšavske ulice

Svima je izrečena mjera opreza, 21 osoba ne smije posjećivati blok oko Varšavske ulice i to punih osam dana, odnosno do 6. kolovoza

Akcija nezadovoljnih građana počela je oko podneva, a sve je završila za pola sataAkcija nezadovoljnih građana počela je oko podneva, a sve je završila za pola sataAktivisti Zelene akcije i Prava na grad, uhićeni danas na gradilištu u Varšavskoj ulici, pušteni su nakon prekršajne obrade na slobodu, izvijestili su iz policijske uprave zagrebačke.

Svima je izrečena mjera opreza, 21 osoba ne smije posjećivati blok oko Varšavske ulice i to punih osam dana, odnosno do 6. kolovoza. Svi su zaradili prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira, a dio njih i zbog kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prosvjednici tijelima blokirali promet

Naime, aktivisti su tijelima blokirali promet na križanju Gundulićeve i Varšavske ulice. Tijelima su ometali promet i radove na gradnji rampe za podzemnu garažu u Varšavskoj ulici, oko koje se mjesecima lome koplja. Akcija nezadovoljnih građana počela je oko podneva, a sve je završila za pola sata, nakon munjevite intervencije policije.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika