30.07.2010. / 12:01

Autor: Andrea Belin

Miss Hrvatske Katarina Banić ljubi nogometaša

Dvadesetogodišnja Triljanka je priznala da je već osam mjeseci u vezi s poznatim nogometašem, međutim njegovo ime još uvijek ne želi otkrivati u javnosti

Katarina Banić i Radovan StošićKatarina Banić i Radovan StošićPremda su je svojedobno povezivali s aktualnim Misterom Hrvatske Radovanom Stošićem, ovogodišnja missica Katarina Banić odlučila je demantirati takve navode.

Za Index.hr je priznala da je već osam mjeseci u vezi s poznatim nogometašem čije ime još uvijek ne želi otkrivati.

Kazala je samo da je riječ o nogometašu koji je karijeru započeo u Hrvatskoj, međutim već neko vrijeme igra u inozemstvu.

Doduše, da nju i Stošića ne veže ništa više od prijateljstva, missica je priznala još sredinom lipnja. "Ne mogu zamisliti da završim s dečkom kojeg poznajem tek dva tjedna", kazala je dvadesetogodišnja Triljanka u Red Carpetu. Osim o odnso u s misterom, studentica Strojarskog fakulteta u Splitu je kazala kako se najviše boji Boga, a Novi zavjet je nezaobilazni detalj u njezinoj torbi. Voli proučavati knjigu "Čuda Ivana Pavla II", a najveća želja joj je upoznati francuskog nogometaša Thierryja Henryja.

Vezane vijesti

Radovan Stošić: Bolje je da Aleksandra i ja samo ostanemo prijatelji

Radovan Stošić: Bolje je da Aleksandra i ja samo ostanemo prijatelji

Jedan od sudionika popularnog regionalnog reality-showa “Survivor” Radovan Stošić priznaje da se nakon povratka iz Kostarike još nije potpuno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika