30.07.2010. / 21:14

Autor: Ana Smrečki

Hlo odmara u Umagu: Pije kavu s Štimcem i gleda Ljubu na teniskom terenu

Čini se da Hlo ne miruje ni na godišnjem odmoru, budući da uoči najave za kresanjem rtv pristojbe mora posložiti kadrovsku križaljku, ali i jesensku shemu na Prisavlju

Hloverka Novak Srzić i Igor Štimac (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL)Hloverka Novak Srzić i Igor Štimac (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL)Novopečena v.d. direktorica HTV-ovog programa Hloverka Novak Srzić ovih se dana odmara u Umagu, piše Jutarnji list. Osim što je iz prvog reda pratila teniski turnir između Ivana Ljubičića i Ivana Dodika, Hloverka Novak Srzić je uočena sa zanimljivim društvom.

Naime, sjedila je na kavi s Igorom Štimcem, kojeg gledatelji, osim po nogometnoj i trenerskoj karijeru poznaju i kao stručnog komentatora na našoj javnoj televiziji.

Čini se da Hlo ne miruje ni na godišnjem odmoru, budući da uoči najave za kresanjem rtv pristojbe mora posložiti kadrovsku križaljku, ali i jesensku shemu na Prisavlju. Još nije poznato je li se na kavi razgovaralo o nekoj novoj poslovnoj suradnji na HRT-u, no prema snimljenim fotografijama, razgovor je bio sve samo ne dosadan.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

registracija
1/1/70

, 31.07.10. 09:56

Sastale se delije lopovske na jednom mjestu.Apsiti ih.HLO,Sagolj,Bunjevac,Filipovic,Dopuđa....auuuuuuuuuuuu,sve sami huskaci i ADZe podrepasi.Fujjjj!


registracija
1/1/70

, 31.07.10. 09:57

Bunjevac-Filipovic.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika