03.08.2010. / 07:00

Autor: Extra

Vlatka i Josip Šimić: Imat ćemo još djece

U naselju Gajac pokraj Novalje na otoku Pagu već godinama ljetuje bivši nogometaš sa svojom obitelji - suprugom i dvojicom sinova; osmomjesečnom Viti ovo je prvo ljeto na moru, dok trogodišnji Jakov već zna kakva je uživancija brčkati se u moru

Vlatka i Josip Šimić s djecomVlatka i Josip Šimić s djecomU apartmanskom naselju Gajac, nedaleko od Novalje na otoku Pagu, već godinama sa svojom obitelji ljetuje bivši nogometaš Josip Šimić sa svojom obitelji - suprugom Vlatkom te sinovima Jakovom i Vitom.

Iako zauzet obavezama u obiteljskoj tvrtki Aquaviva, koja se bavi prodajom tehnički najispravnije vode na tržištu, Josip je odvojio nekoliko dana da bi se sa sinovima i suprugom odmorio. Budući da njihov mlađi sin Vito ima tek osam mjeseci, sve obaveze su podređene njemu, pa kako bi pomogao supruzi Vlatki, Josip Šimić svakog dana s trogodišnjim Jakovom odlazi na plažu.

"Ma njih dvojica su totalna razlika. Jakov je prepun energije i ne može pet minuta sjediti na miru. On zahtijeva jako puno pažnje. Za razliku od njega, Vito je mirna bebica koja se samo smije i koja voli papati", priča kroz smijeh Vlatka Šimić koja se trenutačno posvetila obitelji.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Poduzetnik Davor Bienenfeld i njegova supruga Anna Lenna za tri i pol mjeseca postati će roditelji. "Oduševljeni smo. Sve je u najboljem redu i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika