03.08.2010. / 13:20

Autor: Nacionalova redakcija

Tajni plan: Jocićevi suradnici ucjenom i otmicom htjeli osloboditi šefa

Zanimljivo je da su do te informacije došle sigurnosne službe prije otprilike dva mjeseca i to od osobe iz kriminalnog miljea, navodno člana mafije

Ivica DačićIvica DačićPrijatelji i poslovni suradnici Sretena Jocića, poznatijeg kao Joca Amsterdam, planirali su oteti sina ministra policije Ivice Dačića, kako bi ga prisili da pusti Jocića na slobodu.

Tako barem pišu srbijanske Večernje novosti, pozivajući se na policijske izvore. Kako navode, u službenoj bilješci u istrazi stoji kako policija raspolaže "neprovjerenim informacijama da se sprema otmica sina ministra policije".

Zanimljivo je da su do te informacije došle sigurnosne službe prije otprilike dva mjeseca i to od osobe iz kriminalnog miljea, navodno člana mafije.

Novosti navode kako osoba koja je otkrila postojanje plana otmice nije znala tko je još upleten u planove, kao ni da li je Jocić bio upoznat s tim planom.

Iako policijska istraga o potencijalnoj otmici nije otkrila ništa, navodno su se oko kuće ministra policije pojavili nepoznati ljudi koji su kuću i fotografirali.

Priča o otmici sina ministra policije i nije tako neobična uzme li se u obzim da ministar, ali i njegovi bliski suradnici svakodnevno dobivaju prijetnje smrću. Poznato je da je Jocić prijetio direktoru policije Miloradu Veljoviću i načelniku Uprave kriminalističke policija Rodoljubu Miloviću jer ih smatra odgovornima što ga je Nizozemska izručila Srbiji. Osim toga, Jocić svu trojicu smatra krivima jer se nalazi na optužnici za ubojstvo izdavača Nacionala, Ive Pukanića. Jocić je uvjeren da iz svega stoji dogovor hrvatskih i srpskih sigurnosnih službi.

Vezane vijesti

Dačić: Pregovori o vladi Srbije do kraja lipnja

Dačić: Pregovori o vladi Srbije do kraja lipnja

Predsjednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je kako nova srbijanska vlada neće biti formirana u narednih nekoliko dana,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika