05.08.2010. / 08:55

Autor: Hina

Žene ne mogu odoljeti muškarcima u crvenom

To je boja koja asocira na seks, ali i na viši status. Muškarcima se sugerira da barem stave crvenu kravatu ako žele djelovati samouvjerenije u poslovnoj komunikaciji

Niti muškarci ne mogu odoljeti crvenoj bojiNiti muškarci ne mogu odoljeti crvenoj bojiMuškarci koji žele zadobiti ženske poglede morali bi se oblačiti u crveno, ili barem staviti crvenu kravatu, jer je to boja koja ih čini privlačnijima suprotnom spolu, ali i uspješnijima u poslu.

Žene u SAD-u, Engleskoj, Njemačkoj i Kini kazale su da su im privlačniji muškarci u crvenom, dok se dosad smatralo da je to boja kojom isključivo žene privlače muške poglede.

Unatoč kulturološkim razlikama vezanim uz boje, rezultati studije pokazali su da su žene jednoglasne kad se radi o crvenoj.

To je boja koja asocira na seks, ali i na viši status. Muškarcima se sugerira da barem stave crvenu kravatu ako žele djelovati samouvjerenije u poslovnoj komunikaciji.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika